Rix Fm 2009

I Fredags åkte jag till stugan och på Lördags kväll drog vi till Övik för att se Rix Fm!!! Jag och Cecilia hade lite problem att hitta ner till scenen först men tillslut hittade vi och trängde oss fram i folkvimmlet. Vi fick en bra plats i mitten ungefär 5 rader bakom scen. Senare flyttade vi så att vi stog precis framför scenen fast lite till höger, det var typ 2 personer framför oss till räcket. Där såg vi asbra! Jag hade högklackat vilket var ett smart drag om jag ville se bra men mina fötter var helt döda fteråt eftersom vi stog där i 5 timmar. Roligaste var Ola, han såg lite chockad ut över att vi i publiken kunde sjunga med så bra i hans låtar, för sjöng, det gjorde vi. Jag skrek för full hals och ändå lyssnar jag inte på Ola, texten kommer automatiskt. Kvällen blev lyckad och jag bjuder på lite bilder.


Star Pilots uppträdde


Kim från Made in Sweden rockade scenen


Janet lika så


Anders Fernette


Lily&Susie


Erik Hassle


Ola



Det var allt! Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!


220609

Idag har jag varit på stan! Det var jättefint väder och äntligen kan man gå i bara shorts och ingen jacka! Jag såg en massa fina kläder men köpte inget, har ju shoppat så mycket i Sundsvall.

Mitt på dagen satte sig jag, Ronja, Linda, Cissi och Ingrid i parken och åt glass, det var jättemysigt!



Sunny day

Idag var det soligt! Härligt att äntligen få chansen att få lite färg! Jag var så upptagen att skriva om Sundsvall att jag glömt bort att berätta att Armyn hade grillkväll! Det var jätteroligt!
Midsommar har även flugit förbi och vi var i stugan och firade med kusinerna. Första doppet blev av och det var inte så kallt som jag trodde faktiskt, fast jag bastade i och för sig innan, men ändå ;)

Nu är biljetterna beställda till Harry Potter premiären den 15 Juli! Ska gå med Linda och Linn, det ska bli skitskoj!
Hoppas ni hade en trevlig midsommar!


Bild av: Mig

Shoppingfynd

Bättre sent än aldrig! Här är bilder på allt jag köpte i Sundsvall:




Linne, Lindex, 50 kr


Linne, Lindex, 150kr


T-shirt, Åhlens, 70kr


Myströja, Bik Bok, 99kr


Midjekjol, Rut m. flera, 150kr (Från Umeå)


Midjeshorts, Åhlens, 250kr


Tunika, Bik Bok, 70kr


Jeansleggings, Vero Moda, 350kr


Kjol, Gina Tricot, 200kr


Mina favoriter!  Skor, Scorett, 750kr.


Shopaholic

När man vet att man borde sova somnar man såklart inte. Efter att ha vridit och vänt i sängen i x antal timmar lyckades jag somna och fick en skönhetssömn på 1,5 timmar. Klockan ringde 04.15 och då var det bara att kliva upp.
Bussen till Sundsvall gick bra, jobbigt att sitta hela tiden bara. Här är biljetten därifrån:


Morgonpigga i bussen ;)


Jag har inte så lätt för att hitta kläder i vanliga fall, men jag hade som inställning att vara öppen och prova allt, även om det inte ser snyggt ut på galgen kan det vara snyggt på. Och som jag provade. Tröttheten efter den tidiga morgonen var som bortblåst medans man sprang runt i butikerna och provade plagg efter plagg. Men visst kännde jag av tröttheheten när man stog still i ett par sekunder, då kom en våg av trötthet och jag skulle kunna somna på stället. Men vi körde på och tillslut blev det väldigt dyrt...
Bilder på allt kommer imorgon, nu är jag så trött att jag knappt ser vad jag skriver... Men 6 timmar och sju shoppingkassar senare blev det:

  • 2 linnen
  • En tunika
  • Ett par skor
  • Ett par shorts
  • En tjocktröja
  • En kjol
  • En t-shirt
  • Ett par jeansleggings

  • Sundsvall!

    Imorgon ska jag shoppa... i Sundsvall! Men min kusin! Gud vad roligt det ska bli! Men så finns det ju alltid en hake...
    Och det är att det är 26 mil till Sundsvall och det innebär att vi vill vara där så tidigt som möjligt vilket gör att vi bestämt oss för att ta bussen 05.45 på morgonen! Bussen går alltså den tiden, vilket innebär att jag måste göra mig i ordning och cykla dit också, vilket betyder att jag måste gå upp ca. 04.15. Jag som blir lite grinig av att gå upp halv nio på en helg och jobba... Aja, iallafall så är vi i Sundvall runt 10 tiden och då shoppar vi tills fötterna går av nästan till fyra, fem nån gång då vi tar bussen hem. Vi fick ett riktigt kanonpris på 286kr tur och retur!

    Hoppas nu jag hittar något, har redan spanat in ett par skitsnygga skor från Scorett, hoppas de har dem kvar så jag kan prova dem!
     

    Running

    Idag har det varit riktigt skitväder. Det har regnat och varit mulet hela dagen. Fast det kan vara ganska mysigt att kura ihop sig i soffan och se en riktigt bra film. Det ska jag nog gå och göra nu, hoppas jag kan rota fram någon gammal bra film från videoskåpet.

    Jag har nyss varit ute på en löprunda i hela 30 minuter.  Är riktigt stolt över mig själv. Jag blev lite förvånad själv, för det känndes som om jag svävade fram och det var inte ens jobbigt att springa. I vanliga fall brukar jag tycka att det är pest och pina att jogga, men det var faktiskt ganska skönt. Med lite musik i öronen var stämmningen på topp.

    Hoppas ni har haft en bra dag trots regnet!

    Mina besökare har blivit rekordmånga, kommentera gärna, då blir jag glad :)

    Roses

    Firade avslutningen med Armyn igår och vi hade jättekul! Kanske blir en grillkväll nästa vecka, är helt klart på då!

    Första dagen av sommarlovet spenderade jag med Cecilia, vi köpte jordgubbar som vi ska käka ikväll, så himla gott!
    Det känns helt overkligt att det är sommarlov, har inte insett det än. Fast solen tittade fram så snart kommer nog sommakänslorna fram!

    Här är en bild på min fina examensros som jag fick av pappa på avslutningen.


    Ha det så bra!

    Sommarlov!

    Äntligen är sommaren här! Skolan slutatde idag och även fast det inte var toppenväder blev det en härlig skolavslutning i alla fall. I aulan delade de ut priser för bästa betyg och där fick jag gå upp på scenen med en kille från min klass och en annan tjej för att vi hade högsta betyg i hela nian, jag gick ut med 310 poäng :D Det kanske låter som om jag skryter, men betyg är faktiskt något att skryta över och jag är grymt stolt över mig själv!

    Ikväll blir det klätterkurs på Nydala inför sommarjobbet och sedan blir det fest med Armyn, gud vad kul vi ska ha, tjejer!


    Ovärt

    Vi hade sovmorgon till klockan halv tio idag. När jag kom till skolan fick jag veta att det enda vi hade på no:n var stäning och betygssnack. Sedan hade jag ingen spanska eller matte vilket betyder att jag inte började förän kvart över två. Jag hade kunnat haft världens härligaste sovmorgon. det gick bra tillslut då vi fick ha sista lektionen på morgonen så vi slapp komma tillbaka men det var ändå fett ovärt att gå till skolan! Vi hade typ inga lektioner.

    Nu är det bara två dagar kvar till skolavslutning! Så himla skönt! Är riktigt nöjd med mina betyg den här gången och sommaren kommer att bli underbar! 


    Trött

    Jag har nu varit på förberedelse möten för mitt sommmar jobb i slutet av augusti hela helgen. Vi har haft skitkul och det är verkligen kul att lära känna nya människor! Tyvärr har det resulterat i fullspäckade dagar och tröttheten smyger sig på direkt när man lägger sig ner. Jag har varit dödstrött ända sedan jag kom hem klockan fem.
    Missade tyvärr ett möte med Armyn, men hoppas det blir igen snart!

    6 timmars sömn varje vardag i två veckor och tidigt helgjobb på morgonen är inte en bra kombination...
    Därför ska jag gå och lägga mig nu så jag kan få min skönhetssömn inatt.

    God natt!

    RSS 2.0