Okej, jag erkänner...

... jag är besatt av denna låt. När jag såg mina fem senaste rubriker innehöll textutdrag från den här låten tvingade jag mig själv att inse att jag typ missbrukar denna låt ;) Lyssnar på den dygnet runt.

 

When a heart breaks it don't break even

Har hunnit med mycket i helgen! Har tagit en mysig fika med underbara Alice och jag har även varit i stugan och solat lite! Hur skönt som helst, lite färg har jag också fått, bränt mig på ryggen...

Imorgon blir det nya tag, jobbar som barnvakt, så inget sommarlov här inte ;)

Picnic med Alice!


Stugan

They say things happen for a reason

Jag vill också ha.

Längst upp på min lista tills jag fyller år: Canon EOS 1000D.


On the top of the world

Första dagen på jobbet! Var inte så pepp imorse när jag klev upp, men när jag väl kom igång med jobbet var det riktigt kul! Hade glömt hur roliga och underbara barn är! Jag jobbar allstå denna vecka som ledare för ett klätterläger där barnen är ca. 10 år. Jättehärliga barn allihopa! Den enda jag kan klaga på är väl att jag har ont i händerna efter all säkring och att det var grymt mycket mygg...

Vi fick fina tröjor också, betydligt finare än förra året iallafall, då var dem rosa och orangea...


What am I supposed to do when the best part of me was always you

Jag vet att jag är seg på att uppdatera... Det är faktiskt inte så kul att blogga utan kommentarer.. ;)

Iallafall så kan jag inte fatta att det snart gått en vecka sedan jag slutade skolan, tiden bara flyger förbi. Försöker komma på vad jag gjort det senaste dagarna, men allt flyter bara ihop. Det är nog så det ska vara när man har soommmaarrlooov!!!

Nästa vecka blir det jobb för min del, klätterledare för barn, det ska bli superkul! Sedan blir det Stockholm och läger, längtar!

Designen... Ja, snart när jag får mer tid ska jag fixa och trixa lite... Snart.

Take a deep breath

Denna dag har verkligen inte varit min dag. Skolavslutningsfesten ställdes in, köpte en hårinpackning som sög, räknade min lön som inte var som jag hoppades på, såg på Grey´s för att bli på bättre humör, men satt livrädd i ett hörn i soffan till det hemska avsnittet. Dessutom är det första dagen på somamrlovet och det regnar.

Nya tag imorgon! Förlåt alla människor som stått ut med mig och mitt superdåliga humör idag! Igår var en superrolig kväll och jag ska tänka på den så blir jag säkert glad igen!

"But baby don't cry
whatcha in a hurry for?"

Slow it down...
you move a little too fast
You take a deep breath

We are wild and young
We have just begun.

Äntligen!

Imorgon är det skolavslutning! Imorgon slutar jag ettan i gymnasiet! Jag kan inte fatta det...

Samtidigt som det känns som om det var sjukt länge sen jag satt där första dagen i klassrummet med min nya klass, känns det som om ettan har varit förbi på en vecka. Tiden har bara försvunnit!

Gick runt planlöst på stan idag och hittade en skolavslutningsklänning! Jag hade redan planer på att ha en annan klänning men blev helt kär i denna lilla söta sak! Perfekt för en dag på stranden också!Dålig bild, men aja, den bju ja på!

Girls are like appels.It wouldn´t hurt you to leave a comment now and then..

Glad.

I'm so happy I'm so glad!

Idag är en bra dag.

I feel it comming in the air

Jag kan inte fatta att jag snart gått ut ettan på gymnasiet. Det här var min sista onsdag i skolan på drygt ett år framåt. Det suger att våran klass har som bäst samanhållning när vi ska sluta, de här sista dagarna i skolan är så härliga och jag trivs verkligen. Kommer sakna allihopa! Det positiva är att jag faktisk kommer se dem igen när jag kommer tillbaka från USA, då känner jag ju alla som går i trean!

En till sak som är vääldigt positiv är att det faktiskt bara är 6 dagar kvar nu tills jag slutar skolan. Skönt med sommarlov, men jag kommer faktiskt sakna min klass!

Sommar!

#&%(¤/=)"(!

Nu är jag jävligt förbannad. Gick till frisören och betalade 500 spänn till en frisör som inte ens kunde klippa!

Jag gick till Clip där jag hört att det är bra, det är det också, det var bara det att min frisör var värdelös! Hon var inte otrevlig, hon pratade och ställde frågor och så, men hon var helt kall, log inte, helt utan personlighet och såg dessutom jätteosäker ut! När det var min tur satte hon direkt igång och tvätta mitt hår, jag är van att prata lite med frisören framför spegeln för att frisören ska få en idé om vad som behöver göras. Nu fick jag prata med henne om vad jag ville samtidigt som hon träffade mitt hår! Klippningen blev hyfsad, men den tog typ 15 minuter att klippa och sedan torkade hon det i typ en halvtimme! När hon skulle klippa luggen så tog hon inte en del vid framsidan av ansiktet, vilket jag först såg när jag kom hem! Ska inte klippa mig hos henne igen iallafall!

Det blev inte någon större skillnad i mitt hår, lyckades få bort lite slitna toppar. Bättre lycka nästa gång!

RSS 2.0