The best

Jag måste säga att en av de bästa sakerna jag vet är att komma hem och byta de tajta jeansen eller strumpbyxorna mot ett par mjukisbyxor och bara sätta sig i soffan men en kopp varm choklad eller nåt. Det är så skönt att bara komma hem och ta det lugnt ett tag ibland.

Det var allt annat än vad som hände idag. Först ett jobbigt danspass, sedan direkt sätta sig i bilen och övningsköra lite innan det bar av till ridningen. Puh, nu är jag helt slut. Har egentligen tyskaläxa att göra men får göra den lite slappt framför idol, orkar inte sitta med den sen...

Jag kan tipsa med en låt som en kompis visade mig idag. Har hört den förut men inte den här versionen, jag blev förälskad direkt, låten är så bra! Lyssna och njut.

 

No Fantasy

Puh, idag har det varit en lång dag... Vi gick från tjugo över åtta till fyra i skolan. Fast den sista lektionen var ändå helt okej, vi hade svenska och fick skriva på våra noveller, jag gillar att skriva så det var inga problem. Någor som jag stör mig på är att när jag skriver har jag ALLTID får kommentarer om att jag använder eller har fel tempus i det jag skriver. Detta är inget jag tänkt på när jag skriver, det kommer bara. Det är när jag ber någon annan läsa det jag skrivit eller när jag läser igenom det som jag ser det. Jag blandar hejvilt mellan dåtid och nutid. Och jag har ingen aning om varför. Jag menar, jag är ju svensk, det borde ju inte vara något problem? Aja, får jobba på det, kände bara för att dela med mig.

Det var svinkallt ute idag. Det börjar verkligen bli höst. Nu när hösten kommit inser jag vekligen vilken vacker årstid det är. Alla tusen färger ute... Det är bara så mysigt. Älskar att vara ute och bara ta en promenad på hösten.

Jag har precis insett att det snart är oktober. Jag tyckte det var nyss jag började gymnasiet. Tiden bara rinner iväg. Men det har varit underbart i gymnasiet än så länge, I love my class.

Just nu sitter jag och väntar på min mobil som ska komma i veckan förhoppningsvis! Längtar!
Hoppas ni har det bra!




Hungary - Here I come!

Jag kom precis på att jag inte släppt den stora nyheten.
Jag ska till UNGERN!
Till BUDAPEST!
På höstlovet!
Jag ska dit med familjen i fem dagar! Det ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det. Vi brukar bara åka på solsemestrar om vi reser någon stans men den här gången blev det alltså Ungern. Mamma sa shopping bara en dag, men vi får väl se hur det blir med det, det är ju billigare där!


My baby

Min baby är beställd! Snart är den min! Äntligen, min gamla mobil har jag haft i tre år nu och den börjar ha gjort sitt. Nu har jag officiellt förått mitt kära Sony Ericsson för en Samsung. Det blev en touch till slut. En Samsung s5230 närmare bestämt. Enligt affären ska den landa i min brevlåda inom ett par dagar, så hoppas jag får den innan helgen! Can't wait!

Ska försöka plugga lite innan IDOL iför matteprovet imorgon *suck*. Det var inte så svårt kapitel så hoppas det går bra! Hade tänkt hinna träna idag också men tiden rinner bara iväg så det blir nog imorgon istället.
Här är en bild på mobilen som snart är min! Snygg va?


Plugg

Sitter just nu i ett berg av böcker och papper. Plugg alltså. Har mycket att göra nästa vecka, gymnasiet är typ dubbelt så hårt som högstadiet och man måste göra klart allt dubbelt så fort. Väldigt jobbigt i längden. Spotify är min livslina när det gäller plugg, bättre uppfinning finns inte!

Ikväll är det One Tree Hill så ett litet ljus och ett avbrott i plugget blir det nog. Det blir nog fler än det skulle jag tro, men nu måste jag fortsätta så jag får något gjort.

Var hos Linda igår föressten, det var jättemysigt och vi såg den nyaste Wallander, bra film. Hennes nya kattunge Mimmi är så himla söt så det är inte sant! Vill också ha en katt...

Hoppas ni har en bra söndag allihopa!

It can't get any more beautiful

Jag har aldrig hört något vackrare. Tom, ja ni borde veta vilken Tom vid det här laget, kan spela piano.
Mitt hjärta smälte. Vilken kille.


Second hand

Idag har jag varit och shoppat på secondhand!
Det var loppis idag och jag och en kompis åkte dit och kollade. Jag hittade faktiskt lite grann.
Jag hittade en tröja där det liksom sitter fast en väst ovanpå. Det låter helt knäppt men det var faktiskt ganska snygg och den kostade bara 30:-. Jag köpte även en svart t-shirt som är en myspys tröja som man kan ha hemma när man bara vill ta det lugnt. Och så til ldet sista, jag hittade världens finaste sjal för endast 30:-!
Dn är en fin brunfärg och gör sig inte lika bra på bild, men jag gör ett försök ;)



Den blev lite suddig, ledsen för det. Ikväll kanske det bär av till rödäng, vi får se. Är grymt godissugen så ska nog ta en prommis till affären nu, ha det bra, vi hörs! 

Feel good

Puh, kom nyss hem och har precis ätit middag. Jag var först i skolan och sedan på ett möte om utbytesår där man fick information om hur det är att studera ett år i ett annat land. Jag har funderat på att göra ett high school year i USA men som det ser ut just nu blir det inte så. Det blit för jobbigt att gå ett år extra tycker jag. OCh det är svindyrt. Om man inte behövde gå om skulle jag sätta mig på planet direkt!
Mötet var mysigt och de bjöd på fika.

Fredag imorgon, äntilgen helg alltså! Inget speciellt planerat inför lördag och söndag, hör av er om ni vill hitta på något!

Ibland finns det låtar som gör en glad och låten som jag ska posta nu gör mig bara glad! Jag vet inte varför, men jag blit bara glad varje gång jag hör den, fast det inte är min musiksmak! Har även hört den live, kanske postar den någon gång...


Laughing

Den här videon är något som alla måste se!
Det är tvillingarna Tom och Bill från Tokio Hotel som driver med dem själva!
De skämtar om vad alla sagt om dem, den är värd att se ;)


Just Dance

Idag hade vi dans på skolan. Jag kanske inte sagt det men jag tränar dans via skolan två dagar i veckan. Det är två olika danser, jazz och hip-hop. Jag har tyckt fram till idag att hip-hop inte var speciellt roligt men idag var det skitkul! Vi gjorde några konstiga peksaker och nån slide, det var jätteroligt! Vi gjorde även kickballchange eller nåt sånt som man kände sig värsta kul när man gjorde, haha ;)

Ikväll blir det IDOL hos Cissi som ska få sin nya mobil idag, det ska bli kul att se den!
Hoppas ni haft en bra dag!

Happiness

Gud vad många läsare jag fått helt plötsligt, jag blir superglad!
Jag bjussar på en till bild från stilbytardagen, jag skrattade högt när jag såg den, den är så rolig för vi ser inte ut såhär på riktigt!



Det är det här vi gör hela dagarna, hänger på apberget.
Nej, skojar bara.

Jag måste tipsa om "klassens låt" som alla går runt och sjunger på. En av dem har jag postat tidigare, Pepperpot - Sean Paul. En annan som alla går och nynnar på är den här:

Gangsters never die - Tok

Changes

Som jag nämnde hade vi stilbytardag idag. Jag var emo. Jag trodde inte mina ögon när jag var färdig och kollade mig själv i spegeln i morse! Emo är så långt ifrån min nuvarande stil man kan komma! Jag hade alldeles svart smink runt ögonen, svarta läppar och nästan helsvarta kläder. Jag hade blå tights och över dem sönderklippta svarta tights. Sedan hade jag svarta shorts och en för stor tröja med en massa brosher och knappnålar på. Håret var tupperat till max och jag såg typ ut som ett troll.

Det var jättekul att gå runt på stan och se allas blickar!
Det är sjukt hur mycket folk stirrar! Jag tänker aldrig bli emo, alla stirrar som bara den!
Visst, om jag trivdes i stilen kanske jag inte skulle ha några problem med det men emo är absolut INTE jag och ni som känner mig vet det. Det var sjukt kul iallafall, fast jag skulle nog inte göra om det, en gång räcker.

Vad tycker ni, passar jag och Cecilia som emo, haha?


Hands everywhere

Idag har vi haft inredningsdag i skolan där vi själva fick inreda klassrummet som vi ville ha det!
Hela klassen fick 1200 kr att inreda för. Vi samlade själva ihop 400 kr till en soffa utöver det vi hade, annars skulle der inte räckt. Killarna i klassen tog på sig att hämta soffan som vi köpt på blocket, vilken lämnade alla tjejer att gå och shoppa.
Hur tror ni det gick?
10 tjejer som ska samsas om vilka saker man ska köpa och var?
Det blev en massa tjaft, lite skrik, mycket irritation och väldigt stressigt. Tillslut lyckades vi samsas och köpa det vi skulle iallafall, tur! Vi köpte en klocka, lite ljuslycktor, ljus, varmvattenkokare, målarfärg och penslar.
Vi skrev våran klass och skola på väggen och sedan fick man händerna målade i röd, bli eller lila färg som man sedan skulle trycka på väggen. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk först men det blev skitsnyggt tillslut!
Det var en härlig stämning i klassen och alla sammarbetade.
Här kommer några härliga bilder på min underbara klass!



PS. Om ni ser mig imorgon - det är inte jag - har stilbytardag och ska klä ut mig.

Photoshoot

Idag har jag och min kompis Cecilia haft fotografering i det varma och vackra vädret! Det var verkligen hur varmt som helst, strålande sol och 20 grader varmt - i september! Vi höll till på det som måste vara Umeås vackraste plats - Strandpromenaden.
Här kommer några smakprov av några av våra 330 (!) bilder.
















Puh, svårt att välja ut, men här har ni resultatet!
Observera att ingen av bilderna är fixade/photoshopade, det är vi som ser prefekta ut ;)
Nä, skojar, men vi har inte fixat med bilderna.



Shop til' you drop

Idag har jag varit på stan och shoppat! Jag och Linda hade en riktigt shoppingdag och gick i alla affärer, eller de som vi hann innan alla stängde... Här stänger alla affärer redan kl. 4 på lördagar....

Mina fynd var iallafall två par skor från skopunkten! Och eftersom min syster också köpte ett par där så kunde jag använda den berömda frasen "Ta tre betala för två". Så jag fick två par skor för endast 430kr!

Här är mina nya babies!



Måste säga att de inte riktigt gör sig till rätta på bild - de är mycket snyggare i verkligeheten!
Men vad tycks?


That's hot!

Ville bara visa några nya Tokio Hotel tröjor som kommit ut nu. De är hur snygga som helst och jag funderar på att beställa en.
Vilken gillar ni bäst?







Fredag

Idag är det fredag igen! Härligt.
Problemet är att jag har inget att göra... Jag är uttråkad!
Någon som vill hitta på något kul ikväll?
Jag är på!

Jag var på manikyr idag föressten! Jag har haft superproblem med mina naglar då de bara delar och har sig så då fick jag ett persentkort på ett manikyrställe. De var jättebra och filade och grejade så nu hoppas jag jag kan få mina naglar att växa igen! Hon lackade eller målade inte fransk manikyr eller nåt, hon lagade dem liksom. Jag blev nöjd iallafall, tur att jag hade presentkort, annars skulle det kostat 300kr! Det är för dyrt, men man kan lyxa till det ibland!

Regnigt väder idag...
Om det inte blir något ikväll ska jag ser på Dirty Dancing, en toppenfilm!

Lycklig

Jag är så lycklig just nu.
Och jag vet inte riktigt varför, men allt verkar vara på topp just ikväll.
Jag flyger på moln av lycka.

Ville bara säga det.

Färger

Det vackra med hösten är alla färger. Jag älskar hur löven skiftar från grönt till gult, från gult till rött. Allt blir bara så vackert. Extra mysigt är det om man går i en varm tjocktröja med en stor och varm stickad sjal runt halsen.
Tyvärr så har jag en stickad sjal, men den är inte så stor... Jag måste köpa en. Hittade en jättefin på Gina Tricot idag, en stickad svart, men eftersom jag har en brun läderjacka passar det inte riktigt... Jag ska nog ändå köpa ny jacka snart, det börjar bli kallt med skinnjacka....

Idag fick vi jogga på gympan. Det var skitjobbigt. Vi skulle springa 3km! Och jag är inte speciellt vältränad... Jag riktigt vackert där vi sprang. Vi sprang längs stradpromenaden och solen sken och träden började skifta i gult och rött. Hur som helst fick jag en tid på 17 och en halv minut. Det är jag ganska nöjd med med tanke på att den bästa tjejen i klassen fick 16 minuter.

Nu när hösten är här påminner det mig om förra hösten då jag och Cecilia hade en av våra alla fotodagar.
Var det verkligen ett år sedan? Det känns som igår...
Här kommer några bilder!
Stryp mig inte nu Cissi...






That's it :)

Get emotional

Jag vet inte vad som hände.
Satt och läste en artikel on Patric Swayze's död och började plötsligt att gråta.
Det har ingenting med Patric att göra, Dirty Dancing är en toppenfilm, men jag är väl helt enkelt inne i en jobbig period nu.

De senaste dagarna har mitt humör varit som en berg och dalbana. Det är nästan som man blir rädd för sig själv. Ena sekunden kan jag vara glad och skratta åt något som egentligen inte är kul, en sekund senare gråter jag för att Swayze har dött och innan jag vet ordet av kan jag vara så arg så jag har lust att slå till någon.
Men, men, I'm a teenager...

Hösten börjar komma på allvar nu och det känns.
Vi hade friluftsdag på skolan idag där vi skulle cykla runt en sjö som heter Nydalasjön. Vissa fick gå (och springa men vem springer frivilligt?) men jag och en kompis satte oss på cyklarna och trampade iväg.
Det var 8 km runt och vi tänkte att det är väl inte så himla långt.

In my face.

8 km är en hel evighet! Det tog typ 40 minuter att cykla hela vägen. Det låter lite bortskämt men det skiter jag i, det var asjobbigt! Sedan skulle jag cykla hem igen genom halva stan...
Jag åkte dit, cyklade runt en himla sjö, grillade korv i tio minuter, för att sedan cykla hem igen.

Kort dag blev det iallafall, slutade vid halv 11.

Idag är det IDOL! Från in underbara (host) stad, Umeå!
Idol är verkligen ett program som lyser upp lite i höstmörkret, speciellt nu som det är lite knakigt med andra saker...

Till sist, ni som orkat läsa mitt superduper långa inlägg, vilka är det som läser min blogg?
Skulle vara jättekul att veta!

Och som ni vet, kommentarer är guld värda!


Sunny mood

Idag är jag på jättebra humör! Det har varit en superdag och soligt väder har det varit! Nu kanske jag är tråkig som pratar om vädret bara men det spelar faktiskt stor roll. Om det är regnigt och mulet blir man automatiskt på sämre humör.

Hade en lång men ändå härlig dag i skolan, fick för första gången använda datorerna till att anteckna, riktigt smart, man slipper alla miljarder papper som ligger och skräpar.

Hade en riktigt bra eftermiddag med glass i solen.
Ikväll blir det mys med Linda framför Idol, det var längesen!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Jag passar på att lägga in Tokio Hotel's nya singel!

Erase my mind

Detta är en låt som jag har haft de senaste dagarna. Och ingenting fel med det, den är skitbra!
Vi har den här låten som stretch-låt på dansen så det är därifrån jag fått den.



Vad tycker du om låten?
Please comment!

Monday, Bloody Monday

Så var det måndag igen. Och det har varit en bra måndag faktiskt. Ingen bloody måndag men jag tycker bara om meningen ;)
Blev lite stressigt i morse då jag försov mig tills det var en halvtimme kvar tills jag skulle åka = Smått panik.
Det gick bra iallafall och jag hann i tid.

Jag har kommit på att jag verkligen behöver en dataväska. Jag trodde den här väskan som jag har var stor men icke. Jag får inte ens ner hela datorn i den. Och tungt blir det också. Ska på stan på fredag så jag får kolla om det finns någon där.

Jag hade peppat IDOL ikväll men blev lite besviken när jag fick veta att det inte skulle gå idag...
Aja, life goes on ;) Men jag gillar faktiskt idol, det är kul att se på.

Försöker hitta någon bild på någon fin datorväska, men utan framgång. Jag får leta vidare helt enkelt.
Tipsa mig gärna om ni har några tips ;)


Battle Box!

Igår var jag på Battle Box!
Det är en tävling kan man säga, då massor av folk uppträder och tävlar mot varandra. Det var bland annat Break, Hip-Hop, Popping osv.

Alla var verkligen jätteduktiga, det var sjukt kul att se på! Programledarna var också väldigt roliga. Det var en kille från London som gjorde de mest fantastiska ljud med bara munnen!
The crowed went wild.

Kom lite sent så han inte se alla uppträda men jag är glad att jag åkte! Mer sånt här i min ohändelserika stad!
Mitt band som man fick när man gick in:


Det var jättekul iallafall och det måste vi göra om!

Dans!

Nu har jag kommit hem från att dansa hela natten lång!
Och det blev det verkligen!
Jag och Linda kom till Öviksmaran halv åtta och var hemma i lägenheten som vi lånade där klockan fyra.
Och däremellan dansade vi nästan hela tiden. Efter tolv blev det mest foxtrot för mig eftersom mina ben och fötter kändes som tegelstenar och det började kännas att man gått upp klockan sju på morgonen.
Men riktigt kul var det iallafall!

Vi blev lite bortskämda när vi var där nere eftersom vi åkte taxi överallt. Lite dyrt kanske, men lyxigt. Eller så dyrt blev det inte, vi fick faktiskt rabatt på två av våra fyra resor.
Första gången var chaffisen snäll att stanna mätaren på 80kr och ändå köra i nästan 5 minuter till.
Andra gången kostade det 90kr och då la jag fram en hudring och fick en 20 tillbaka som "drix" för att jag inte skulle få småpengar ;)
Det finns snälla personer här i världen.

Här är en bild på bussen till Övik där jag och Linda förundrades över att vi kunde vara ute på internet i bussen.

Övik!

Idag blir det att fara till Ö-vik!
Det är ju Öviksmaran och den måste man ju fara på! Så nu blir det att ta bussen vid fyra och dansa hela natten lång sen. Jag skojar inte, skulle tippa på att vi kommer hem vid tre, fyra på natten...
Och då måste man käka lite och duscha... Jag kommer släpa mig upp vid 9-tiden för att hinna med 10-bussen hem. Hade först ta den som gick 8, men insåg att det var liite tidigt då jag endast skulle få sova i typ 2 timmar...

Kul ska det bli iallafall!
Jag har längtat som bara den på den här helgen!
Nu ska vi äntligen ses, första gången på typ en månad! Som jag längtat!

Äntligen helg iallafall, det måste firas!


10.09.2009

Jag har insett att det faktiskt ät ganska jobbigt att ha en dator....
Speciellt eftersom man måste släpa runt den och laddaren överallt... Det är väldigt tugnt.
Men det positiva är att den är skitsnygg och man slipper alla himla papper!
Nu kan man göra alla arbeten på datorn istället, det går så mycket fortare och det är roligare!
Fast alla blir ganska ososiala när man har datorn men det går väl att fixa!
Här kommer bilder på min baby till dator:




Det kanske är svårt att se men den är iallafall liksom genomskinligt svart på framsidan och den har inbyggd webb!
Jag är skitnöjd iallafall :)


Jag har blivit med dator!

Nu har jag äntligen fått min underbara dator från skolan!
Och det är ingen klumpeduns som nästan alla andra skolor i min stad har fått, utan den är riktigt snygg!
Jag ska försöka ta en bild på den senare, har inte tid ikväll. Idag har jag haft fullt upp, först dans på skolan, sedan ridning och snart är det dans för The Batchelorette och Idol 2009!

Hade SO prov idag och det gick riktigt bra, men det ska man aldrig säga förrän man fått tillbaka det... Jag hoppas det gick bra iallafall, pluggade ändå ganska mycket.

Och vad hände med kommentarerna people?
Min blogg kanske inte är den mest intressanta att kommentera men jag skulle bli sjukt glad om du som läser lämnar ett litet avtryck!

Ha det bra!

Humanoid

Nu kan man boka Tokio Hotel's nya album på CDON.COM!
Albumet heter HUMANOID (människoliknande) och släpps den 7 Oktober!

Tokio Hotel är för övrigt i Sverige idag! De har gjort en massa intervjuer och om det inte vore så att jag bodde ca. 100 mil från Stockholm skulle jag lätt stått utanför NRJ's radiostation med 1000 andra som det var idag.

Det nya albumet ska bokas ikväll (både de tyska och engelska såklart) och jag kan knappt vänta tills de dimper ner i min brevlåda!


Plugg

Ikväll har det blivit mycket plugg. Har suttit med den här himla demokratin och rikstagen i flera timmar känns det som. Har prov på onsdag. Men jag får min dator från skolan snart! Jag har visseligen redan en bärbar, men gud vad skönt att slippa allt antecknande för hand!

Jag hinner inte skriva så mycket idag. Ska göra klart matten och lite spanska och sen ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det direkt i säng.

Hoppas ni har haft en super bra dag, vi ses!

Chocolate

Fick en bra start på dagen när Linda kom och åt frukost hos mig direkt efter jobbet. Det var mysigt och vi måste göra det igen snart!
Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, mest varit hemma och chillat. Känner att jag måste ta tag i pluggningen snart... Aja, nu har jag iallafall några mattetal ur vägen...

Vid tre blev det fika på Waynes, riktigt trevligt var det! Mer fika på söndagar säger jag!




PS. Ni kanske undrar var jag får alla blider ifrån...
ag måste avslöja att jag inte har tagit alla bilder själv som jag lägger ut, nej, de som jag har tagit själv skriver jag är från mig men de andra är tagna från en fantastisk sida som heter http://www.deviantart.com/.

Höst

Brr, det börjar bli kallt ute. Hösten är på väg. Mysigt på ett sätt, men sammtidigt lite tråkigt, nu får man stoppa undan alla shorts och fina sommarklänningar och ta fram de tjocka koftorna och jeansen.
I höst ska jag köpa en stor mysig sjal att vira kring halsen, det har jag funderat på länge.

Idag har jag varit på stan med några tjejor från klassen, vi kollade lite på dans och kollade lite på kläder. Tyvärr hittade jag ingenting men jag är faktiskt ganska så nöjd med min garderob nu, har kommit på att jag faktiskt har ganska mycket kläder, fast jag använder bara ca. 40% av allt jag har....
Det fungerar inte att sortera heller, för då tänker jag bara:
"Den där kan jag säkert använda nån gång"

Ikväll blir det en mysig filmkväll med Cissi, det ska bli kul!
I morgon blir det också full rulle, ska hinna med att träffa Linda och plugga lite också.

Hoppas ni har det bra i höstmörkret!



Tokio Hotel till Sverige!

Japp, ni hörde rätt! Tokio Hotel kommer till Sverige för PR, alltså intervjuer och sånt, den 8:onde September.
Man kan vinna en träff med Tokio Hotel där man får följa med Kenza och det är det jag ska försöka med nu!

För att vinna måste jag tipsa om tävlingen, så det är det jag gör nu!
Gå in på http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/spotify.aspx för att vinna en träff med Tokio Hotel!
Gå också in på http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/kenza.aspx för att träffa Tokio Hotel tillsammans med Kenza!

Nyklippt

Så har man klippt sig. Brukar aldrig vara nöjd när jag varit hos frissan, det tar ett tag innan man vänjer sig, men nu är jag faktiskt riktigt nöjd med hur det blev. Hon klippte som jag tänkt mig och det ser mycket fräshare ut nu, innan var mitt hår så nött och livlöst.

Imorgon är det fredag! Slutar efter lunch, gud vad nice!
Ikväll blir det att plugga lite, har samhällskunskaptprov på onsdag...

Funderar fortfarande på det här med mobiler... Jag vill så gärna ha en ny...
Just nu är denna favorit:


En touch mobil. Någon av er läsare som har en touch? Hur är dem?

Hoppas ni har det bra!

Cake

Nu är tårtan klar! Den blev underbart god, och snygg! Kolla "the making of tårtan" nedan!

Först röra smeten...

Sedan i med de vispade äggvitorna...

Yummie...

Hälla ner smeten i formen...

Jag och Cecilia är sugen på att smaka på smeten...

Dags att smeta på glasyren...

SLUTRESLUTATET!



Happy Birthday!

Idag fyller Bill och Tom 20 år!
Och det ska firas!
Cecilia är här och efter mat ska vi baka en god tårta, kommer ta kort på den sen så ni får se, den kommer bli jättebra!

Det är sjukt varmt idag, härligt! Funderar nästan på att ta på mig shorts, men vi får se hur det bli med den saken... ;)

Än en gång, GRATTIS på den stora dagen!


RSS 2.0