Valborg

Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska ha en fin valborg tillsammans! Det blir nog att stanna inne ikväll, det är sjukt dåligt väder så tror inte vi orkar ta oss nånstans... Ska försöka ta lite bilder ikväll också!

Imorgon blir det att först jobba, sedan bär det av i en två timmars bussresa til Skellefteå! Sjukt roligt helg kommer jag ha!

Hoppas ni får en fin valborg <3

Sången är inte allt

En person som jag mer än gärna skulle byta personligthet med är Beyoncé. Även fast jag är inte är ett stort fan av hennes musik kan ingen förneka att hon verkar ha en otroligt bra personlighet. Att hennes röst är helt fantastisk skadar ju inte heller!


Let’s build some muscles!

Idag har jag tränat dubbelt och dessutom cyklat till båda träningarna, vilket blir ganska långt sammanlagt! Först hade jag dans (street) på skolan. Vi tränar till vår uppvisning, det kommer bli hur coolt som helst i slutändan! Det var riktigt kul! Hoppas jag inte glömmer allt när jag väl står där på scen och ska uppträda!

Sedan bar det nästan direkt av till ridningen där vi hade voltige. Det innebär att det finns små handtag vid sidan av hästen och så ska man göra olika akrobatiska öviningar. Allt gick bra tills man skulle hoppa upp på hästen i trav (när den typ springer, ganska fort dessutom!) i farten alltså! Efter några tappra försök gav jag upp! Det jobbigaste var inte att försöka hoppa upp på hästen, det var att komma ifatt hästen för att kunna hoppa upp!


Nja.. Liite mer träning kanske? ;)

Har även haft nationella i engelska idag! Det var en lätt skrivuppgift enligt mig! Man skulle skriva ett brev till ett företag som hyrde ut lägenheter för man skulle studera ett år utomlands. Det var väldigt lätt på grund av att jag själv ska iväg och redan skrivit ungefär ett sånt brev nyligen. Hoppas jag får bra på det! Några stavfel vet jag smög sig in och även lite grammatikfel, men det är bara att hoppas på det bästa!


Sjuk

Idag känner jag mig inte bättre så imorse bestämde jag mig för att stanna hemma idag. Jag måste vila upp mig så jag orkar med nationella i engelska som är imorgon.

Det är faktiskt väldigt skönt att vara hemma. Jag har hunnit med en massa som jag inte skulle gjort i vanliga fall, och klockan är bara 11! Nu ska jag försöka fortsätta plugga lite, sen ska jag se en film eller kanske baka - bara ta det lugnt med andra ord!

26 April

Jag hatar att vara förkyld. Det måste vara värre än att ha feber och så. Det är tillräckligt för att man ska kunna gå till skolan och man är inte tillräckligt sjuk för att vara hemma. Känner jag mig såhär blir det nog att stanna hemma imorgn.

Dagen började underbart med frukost på Coffee House men Linda och Alice! Det fanns mycket frukost som säkert var jättegod, problemet var bara att jag var så förkyld att jag inte kände någon smak - alls. Den såg god ut iallafall även fast jag inte kände vad jag stoppade i munnen. Tack för en härlig morgon tjejer!

Nu ska jag fortsätta se Top Model och sedan blir det kansek Spårlöst om jag orkar vara uppe så länge...

Ha det bra!

Fly with me

Har haft en väldigt rolig dag idag! Följde först med Cecilia till Media Markt där hon skulle kolla på en ny dator. Det blev inte så mycket häng vi datorhyllorna utan vi hittade istället vår drömkamera som vi ska köpa i framtiden! Den var helt underbar! Man kunde knäppa bilder och de som vi tog blev helt fantastiska! Kameran heter Sony A230 och ser ut såhär:


Vill ha!

Vi hann även ta lite roliga bilder innan vi åkte för att prova på yoga på Tenton, ja, ni hörde rätt, yoga! Det var faktiskt ganska kul, men det var svårt att veta hur man skulle andas och en massa annat. Det gav inte så mycket träning, det var mest avslappning, men det var skönt!

Här kommer lite sköna bilder från idag!






Ray ban

Då har man hakat på ännu en trend, hehe. Har köpt mig ett par Ray ban solglasögon! Jag har gått och velat ha ett par ganska länge nu och nu är de mina! Inte äkta såklart, betalade bara 100 kr för dom, men snygga är de!

Har också haft världens otursdag idag! Det blev många skratt när jag lyckades:
- att nästan bli av med mitt bankkort när det fastnade i bankomaten.
- ha 24 kr kvar på mitt kort, alltså tillräckligt för att köpa en glass för 22 kr!
- gå till en glasskiosk där de inte tar kort när glassen redan är klar och underbara Cassandra erbjöd sig betala - jag lovar att betala tillbaks när vi ses nästa gång!
- gå runt hela stan i jakt på de perfekta solbrillorna och så hittade jag dom på sista stället - ett stånd på torget.

Men andra ord ska man nog inte umgås med mig idag om man inte vill att min otur ska smitta av sig!

Inte världens snyggaste bild men den bjuder jag på! Mina nya Ray bans :P

Love gives me hope

Jag bara älskar att läsa alla udnerbart söta citat från denna underbara sida!
Exempel:


A boy came up to me and gave me a teddy bear when I was six on valentines day.

I laughed and said "Why don't you give it to me in ten years." He said "It's okay, I can wait."

10 years passed, and I received the same teddy bear with a note saying "I waited for ten years, and I still love you."

His dedication Gives Me Hope



Dance as though no one is watching you

Vi håller på att träna på en dansuppvisning på dansen jag har på skolan och streetens koregrafi är faktiskt riktigt rolig! Har inte alls känt för dans de senaste månaderna, men idag var det faktiskt väldigt roligt, hoppas det fortsätter så!

Imorgon har jag en muntlig redovisning på engeska om ett valfritt ämne och jag har om orkaner (fråga mig inte varför..). Jag ser intre framemot det för att jag H.A.T.A.R muntliga redovisningar! Det värsta jag vet! Nu måste jag gå och träna på den, ha det bra!

 

Fjällen

Nu tänkte jag att jag ska berätta lite om fjällen innan jag ska träna!

Jag och min familj åkte till fjällen under 4 dagar men min kompis Lindas familj. Vi kom dit på onsdagkväll och åkte på söndag eftermiddag så det blev 3 riktiga "åk-dagar". Vi hade lite otur med vädret, det var mulet nästan hela tiden och det var snöblandat regn hela första dagen men vi lyckades få en förmiddag med stålande sol!

Vi var i Hemavan men tog även en dag i Tärnaby. Vi gjorde dock bara ett åk i Tärnaby för vi lyckades tajma in då det var tävlingar där vilket innebar enorma köer till lifterna vilket inte var så kul. Jag har iallafall åkt sittlift för första gången i mitt liv! Jag är inte höjdrädd men var ändå lite nervös när jag skulle stiga på, man visste ju inte hur man skulle göra! Som tur var bad vi liftkillen om hjälp som kollade lite roat när jag och Linda kravlade in oss i korgen. Till mitt försvar kan jag säga att det är faktiskt svårare för snowboardåkare, vilket vi båda är! Väl uppe i liften gick det bra, vi befann oss rejält över marken men det var bara häftigt tycker jag.

Nu till avstigningen. Jag och Linda hade ingen aning om hur vi skulle stiga av så när vi närmade oss avstigningsplatsen fick vi lite panik och fällde upp saken man hade för att inte ramla ut och kravlade i panik ut ur liften vilket gjorde att vi ramlade ihop i en hög och var tvugna att ducka för vi trodde liften skulle slå oss i huvudet. När vi skrattandes tittade upp såg vi att liftgubbarna hade stannat liften på grund av att vi ramlat av! Gud vad pinsamt! Jag och Lindas konversation precis innnan vi skulle hoppa av var bara för rolig, den var ungefär såhär:
-Hur hoppar man av den här liften?
-Jag vet inte, hoppa bara!
*vi hoppar av i panik*
-DUCKA!!

Haha, det kommer jag att minnas länge! Det låter inte så roligt för er kan jag tänka mig men det var mycket roligare i verkligheten.

Vi åkte resten av tiden i hemavan, vilket var jätteroligt! Sista dagen tog jag mod till mig och hoppade en rail som fanns och jag klarade den! *stolt* Sedan hur fort det gick är ju en annan sak...

Jag hade det super och det var underbart skönt att komma bort från skolan ett tag. Har rejält med träningsvärk efter all åkning!

Här kommer lite bilder :)

Uppe i kungsliften



Några hopp i funparken som jag inte (läs: var för feg för att) hoppa...

Linda i off-pist backen, den var sjukt härlig att åka!

Det var nog alla, ska försöka få tag på några bilder på mig också kanske, lite svårt att ta bilder på sig själv med egen kamera ;)

Nu måste jag nog träna!

How can I be watching you swim - I’m just seeing you drown

Orkar ärligt talat inte ladda upp bilderna ikväll, det får bli imorgon istället. Har börjat cykla igen, trodde det skulle bli jobbigt men det var riktigt häligt! Iallafall när det är fint väder sen när det regnar kommer jag väl inte vara riktigt lika positiv...

Nu ska jag snart lägga mig, måste lära mig att lägga mig i tid... Sovmorgon imorgon iallafall, det taggar jag!


Hemma!

Förlåt, hade så stressigt med att packa i onsdags så jag har helt glömde bort att tala om att jag skulle åka till fjällen!

Har varit där nu iallafall och kom hem för nån timme sen. Det har varit helt underbart och om jag inte inbillar mig har jag har nog fått liiite färg i ansiktet till och med! Har nu ont i hela kroppen och haltar på ena benet för all träningsvärk efter all snowboard åkning, men jag överlever! Är helt slut efter 5 timmars bilresa och 4 dagar av åkning så det blir inte så mycket mer uppdatering än det här. Ska uppdatera mer med roliga händelser och bilder imorgon när jag inte är lika trött!

Hoppas ni haft det bra hemma!


Knäppt

Såg detta på The Voice i morse innan jag åkte till skolan och satt och garvade för mig själv. Det måste vara det läskigaste och roligaste klipp jag någonsin sett! Det här är en deltagare i den Filipinska motsvarigheten till Talang.


Sovmorgon

Dagen har börjat underbart, jag har haft sovmorgon! Jag börjar 12 men ska ändå ta mig till stan för att äta lunch där, man vill ju inte missa chansen att gå på resauranglunch! Dagen blir kort för mig då jag ska till doktorn för läkarunderskötning till USA kl. 2, men måste nog ändå tillbaka till skolan och plugga...

Nu ska jag njuta sista minuterna innan jag ska cykla till skolan!

Ha en bra dag!

I feel good

Jag känner mig väldigt duktig just nu! Jag var på en danskurs imorse på Mariehem och tänkte sedan ta bussen hem. Jag såg precis stationen när jag såg bussen komma och kollade därför tabellen efter nästa buss. Det visade sig att den gick först om en timme så jag bestämde mig för att gå in till centrum men sällskap av Alice. Det var sjukt fint väder och underbart att gå på promenad! Jag hade på mig mjukiskläder och allt.

När jag kom in till centrum orkade jag inte vänta på min buss som gick först om en halvtimme så jag gick istället hela vägen hem! Jag gick alltså nästan 5 kilometer, vilket tog ungefär 45 minuter! Det tycker jag var mycket! Härligt var det iallafall! Passade även på att köpa min första pinnglass för i år, en magnum vit choklad - helt underbar god! Älskar vit choklad.

Imorgon är det skola... Är inte peppad men får stå ut i tre dagar, sedan åker jag till fjällen! Ska bli härligt att vara ledig igen!

51

51 questions to do when you're bored.

1. What does your dream boyfriend looks like, if it's only about the outside? Dark hair, tallen than me, dark eyes.
2. Have you kissed anyone this week? - No
3. Who did you spend at least two hours with today? - My friends
4. How tall are you? - 1.64cm
5. Which was the latest movie you saw? - The blind side
6. Write your latest recieved text message: - Private :P
7. Do you prefer to call or send text messages? - Both, but if I have to choose.. calling.
8. Are your parents married or divorced? - Married
9. When was the last time you saw your mother? - 2 minutes ago
10. Not approved in any subject in school? - No
11. Passed with particular distinction in any? - No
12. When did you wake up today?- 8.30 AM
13. Where's your favourite place? - Where my friends and family are.
14. Which place do you prefer to stay away from? - Don't know
15. Where do you think you are in 10 years? - Hopefully doing something I love and hang around people that I love.
16. How big is your bed?- Big enough.
17. What do you sleep in?- A big T-shirt.
18. How many pillows?- Two.
19. Where have you lived/live?- Same city my whole life.
20. Do you like china food? - Yes, kind of.
21. Do you like coffee?- No, hate the taste.
22. What do you prefer to drink to breakfast?- Juice or water.
23. Can you play poker?- Yes and I love it!
24. Do you know anyone with the same birthday as you?- Yes, one of my cousins.
25. Do you want to have kids?- In the future, yes.
26. Can you speak any other language than swedish?- Yes (english, spanish and a little little bit german)
27. Have you ever gone on an ambulance?- Yes, when I was little I think.
28. Do you prefer the ocean or the pool?- Ocean.
29. What do you prefer to put your money on? - Clothes
30. Are you cool?- Yeah!
31. Can you roll your tounge?- Yep.
32. Who's the funniest person you know? - My friends!
33. What's your ringtone?- Right now, Saltwaterroom, Owl city.
34. Do you still have some clothes from when you were a little kid?- No..
35. What is the closest thing to you that's red?- My nails ;)
36. Can you switch oil on the car?- No...
37. Which book did you read most recently?- Karriär och köksbesvär - Sophie Kinsella 
38. Who was the latest person you shared bed with?- Two of my friends
39. Do you dance in the car?- Ehh no?
40. When was the latest time you went to the church?- 5 years ago maybe?
41. How many piercings do you have in your ears?- Two.
42. Do you have any piercing?-No!
43. Do you have any tattoo?- Not that either.
44. Do you like someone right now?- Private!
45. Have you tried drugs? - No and I never will.
47. Do you have a boy/girlfirend?- No.
48. What's your number?- Won't tell.
49. What are you going to do tonight?- Hanging out with my friend, watch a movie maybe.
50. Do you have any brothers or sisters?- Yupp, a sister.
51. How much money do you have on your phone?- Enough ;)

Dance to inspire


I'm still standing here

Hur mycket går det att proppa in på en dag egentligen? Idag har jag varit väldigt effektiv!

Idag...
-tvingade upp mig själv vid sju för att hinna ta mig till sjukhuset där jag tog vaccin.
-var jag på stan före allt öppnade, vilket har hänt typ... aldrig.
-gick på stan med syster och mötte sedan upp mamma och vi åt lunch tillsammans.
-kom jag hem vid ett och bakade bullar.
-tog jag en långpromenad med Cecilia.
-tränade jag.

Nu sitter jag här och är helt slut! Ska ta en lång och härlig sovmorgon imorgon, gud vad skönt! Fyndade även denna snygga skjorta för endast 100kr på Only!

  


For all of you

Hade jättemysigt hos Cissi igår och vi hann med att se både John Tucker must die och New Moon (igen, hehe). Det blev rätt sent tillslut och vi somnade vid tre nån gång. Härlig kväll var det, det måste göras om!

Jag fick låna sängkläder och allt var grönt, haha! Kändes nästan som att sova ute i skogen.. 



Imorgon måste jag upp tidigt för att vaccinera mig inför USA... Känns ju lagom kul nu när jag har lov men jag antar att jag bara får deal with it helt enkelt!

Lovet har varit underbart för min del hittils, hoppas ni också haft ett skönt påsklov!

I don't know where to go from here

Kvällen igår var helt underbar! Vi pratade och hann med att se en otrolig film som heter Armageddon. Den verkar inte så bra i början men sen, herregud! Jag har sett den en gång tidigare men kom inte ihåg att den var såhär bra, jag satt och grät i slutet.

Ikväll ska jag sova hos Cissi! Vi har köpt Ben&Jerry glass och en massa godis, det kommer att bli super! Under New Moon som vi kanske ska se kommer kanske vampyrtänderna fram som de gjorde under förra veckan? ;)


Tårta

Håller precis på att baka en kaka som jag ska ta med till Linda dit jag och familjen ska ikväll! Jag och Linda ska sedan gå tillbaka till mig då och Alice kommer. Vi ska ha en riktig girlsnight då vi ska se filmer och prata tills vi somnar. Tagga!

Känner att jag måste dela med mig av receptet av den otroligt goda chokladtårtan jag håller på att göra! Har gjort den förut och den blir verkligen supergod! Jag har ändrat i receptet lite så jag kör på mörk choklad inuti och ljus utanpå och så tar jag bara pyttelite kaffe eftersom det smakar väldigt starkt och jag är inte ett så jättestort fan av just kaffe... Den är superlätt att göra och det är lätt värt det! Lova att baka den nu och njut!

Ingredienser
150 g smör
200 g mörk choklad, 70 %
1 msk frystorkat kaffepulver
3 ägg
2 dl strösocker
1 1/2 dl valnötskärnor, grovt hackade
1 msk vaniljsocker
1 dl vetemjöl

Garnering:
1 dl vispgrädde
100 g mörk choklad, 70 %
10-12 hela valnötskärnor

Servera med:
3 dl vispgrädde

Ugn: 200º
 
Gör så här:
1. Kläm fast ett bakplåtpapper i botten på en bakform med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Klipp bort överflödigt papper. Smörj formen med smör. Lägg chokladen i bitar i en bunke. Smält smöret och häll det över chokladen. Rör om tills den har smält. Blanda ner kaffepulvret.
2. Vispa ägg och socker poröst i en bunke. Rör ner chokladsmeten, valnötter, vaniljsocker och vetemjöl. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen, ca 30 minuter. Den ska vara lite krämig.
3. Låt kakan stå några minuter. Skär med en kniv runt formens kant och lossa den. Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper, ta bort botten och det fastklämda papperet. Låt kakan kallna helt.
4. Bryt chokladen i bitar och lägg den i en bunke. Koka upp grädden och häll den över chokladen. Rör om tills den smälter. Låt chokladkrämen svalna. Bred den över kakan och garnera med valnötskärnor. Låt chokladkrämen stelna i kylen. Servera tårtan med vispad grädde.



~You're not alive until you start livin'~

Musik

Sitter just nu och försöker hitta lite ny musik till min spotifylista. Tipsa gärna eller skicka era listor!

Idag var det hur fint väder som helst så jag passade på att ta en promenad! Det var hur skönt som helst att gå ute nu när det snart är vår!

Dagen låttips är en ny låt jag hittat som är hur bra som helst!
All time low - Weightless

Don't you fake it

Har inte hunnit skriva så mycket på grund av att jag varit i stugan. Jag har inte varit där på hela vintern så det var skönt att komma dit och bara ta det lugnt ett tag. Jag pimplade till och med, men fick som vanligt ingen fisk...
Jag och syrran passade även på att bygga en snögubbe! Första gången på typ 10 år för mig? Fin blev den iallafall!



Påskharen hade däremot kommit med godis! Jag fick att helt ägg som var tänkt att räcka hela helgen, men det var nästan helst slut samma kväll, oops... Men gott var det!



Ikväll ska Cissi komma hit och vi ska bara ta det lugnt och se en äkta high school film! Vi ska ju snart åka så man måste ju se hur det ska bli! Haha, nej, det kommer såklart inte att vara som i filmerna, det är jag väl medveten om.

Lovade även att visa hur mina nya inköp såg ut! Den nya rosa sjalen är från Accent och Conversen är från Stadium!

Lov!

Nu är det äntligen lov! Hade ledig dag idag, men gick ändå upp i tid för att hinna åka in till stan och äta lunch på mitt matkort vi får från skolan. Idag blev det Balder, supergott!

Hann med att gå på stan också! Köpte äntligen ett par vita converse, som jag längtat! De kostade endast 200 för mig eftersom jag hade presentkort på Stadium fick jag 500 kr rabatt! Köpte även en fin sjal till min bruna skinnjacka. Det blir nog ingen svar skinnjacka... Har inte råd + att jag redan har en fin brun ju! Lägger in en bild på mina inköp ikväll eller imorgon!

Ikväll blir det filmkväll hos Linda, det var ett tag sen nu! Trevligt, trevligt!

RSS 2.0