Mysig Torsdag

Idag är det Torsdag. Gick till skolan bara för att veta att i princip alla mina lektioner var inställda så det var bara att gå hem igen. Kändes lite surt eftersom man hade pallat sig upp klockan 06:30 imorse men ändå skönt att få en ledig dag :D

Vid tretiden mötte jag upp Filippa vin Waynes och köpte en ganska god fruktig smoothie. Vi hade jättetrevligt och roligt, det måste vi göra om! Sedan gick vi runt på stan och jagade skor till Filippa och iPodhörlurar till mig. (Mina har blivit helt kassa, måste ha nya).

Norrmejerier reklamen på radion gör min dag allstå. Den är så himla rolig! Jag håller på att garva ihjäl mig varje gång! Det är en låt om päronfil och mjölk, haha. Om ni lyssnar på radio, håll utkik efter en kille som skriker mjölk hela tiden :D

Hoppas ni har det toppen!

19.03.2009

Idag har det varit en lååång dag i skolan. Det känns som om Torsdagar går dubbelt så långsamt som alla andra dagar. Vi har ett två timmars hål före lunch som är jättedrygt. Jag hann få bort lite läxor dock så det var väl bra.

Pepp på Fredag imorgon! Jag och Cissi ska på stan efter skolan och sedan ska vi se En shopahoilcs bekännelser!
Spännande! Köpa goda, gula popkorn och mumsa på på bion. Men gud när jag skrev "goda gula popcorn" tänkte jag att goda och gula är attribut till ordet popcorn! Det måste vara något fel med mig, jag har pluggat för mycket svensk grammatik idag...

Dagens film:
Backstage från Schrei DVD, Tokio Hotel med svensk text som JAG har översatt *stolt*
(Från engelska då...hehe)Hoppas ni får en underbar helg allesammans!

Fredag den trettonde

Idag var det fredag den trettonde. Dagen har faktiskt gått bra (än så länge). Jag hade nationella prov i engelska på morgonen och det tror jag gick bra, lite svårt, men ändå.
Vollybollen på gympan gick skit, mitt lag vann inte en enda match. Det gjorde så ont att slå på den där vollybollen, jag hade händer som skiftade i blått och gult efteråt (well, nästan).
Igår var jag och Linda på bio, det var jättekul! Vi fick en soffa för oss själva och filmen var super!
Mer bio blir det nästa vecka då jag och Cecilia ska gå på premiären av En shoppaholics bekänelser. Spännande!

Vi ses! 

En super onsdag

Idag har det varit en superskön dag. Jag har gjort bort några saker som har tungt ner mig och jag har fått tillbaka några inlämningsuppgifter i skolan som jag fick oväntat bra på. Att det gick jättebra på ridningen var som grädden på moset.

Imorgon har jag sovmorgon! Så himla skönt! Vi börjar halv tolv så jag kan sova ut ordentligt, vilket jag inte gör på helgerna eftersom jag jobbar. Nu är det bara att räkna dagarna till påsklovet som kommer snart, längtar redan!

 Imorgon ska jag och Linda på bio, Dumpa mig. Det kommer bli superkul!
Jag och Cecilia lekte med våra kameror i söndags, vi fick några riktigt fina bilder!

Mitt humör just nu:

Hoppas ni har det bra i snön och vi ses snart!


Yummie!

Imorgon börjar sportlovet! Så himla skönt att slippa skolan en vecka! Bara slappa och umgås med kompisar. Idag har jag bara varit hemma och slappat. Jag åt en himmelsk efterrätt (igen) som var hur god som helst! Gino heter den.


RSS 2.0