If I say you're the one, would you believe me?

One tree hill alltså. Såg precis ett avsnitt, kan en serie vara bättre? Åh, jag älskar den serien, så underbart bra den är. Om ni inte sett den - SE DEN!

Har också varit och klippt mig idag! Slingat håret ljusare så att inte min fula utväxt syns så mycket och klippt bort en hel del nött och slitet hår. Jag hade en toppen frisör och blev supernöjd! Som vanligt är det ingen som ser någon skillnad men jag antar att det alltid är så... Jag brukar inte vara så bra på att märka sånt själv, det ska vara om man färgar håret från blond till svart eller nåt... Kommer lägga upp bilder nån gång!

Har för en gångs skull inte mycket plugg alls. Faktum är att jag inte har någonting alls att plugga på ikväll så jag ska bara slappa. Lyssna på evighetsregnet - att det aldrig kan sluta regna! Snälla snö, kom snart!

There is nothing like love

-hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..
-hennes hjärta är som ett hav fyllt av hemligheter..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..
- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser..
- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..

- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig..
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne..!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör..
- när ni är bland folk, håll henne i handen..
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..
- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..
- nu när du läser det här så finns det bara en som du tänker på.


Skyltsöndag

Idag inledde jag julen med att julpynta mitt rum och gå på skyltsöndag på stan. Stan var lite av en besvikelse då det inte fanns några stånd med roliga julsaker i men det gjorde inget. Jag och Linda gick omkring lite innan vi satte oss och fikade, mysigt!

Tänk att det snart är jul, det är sjukt vad tiden går fort! Innan man vet ordet av är det julafton och sen nyår. Gud vad roligt! Hoppas det kommer lite snö i år. Önskelisor måste man skriva också... Problemet är att jag inte kommer på något att önska mig... Jag vill ha en ny parfym men hittar ingen som passar mig. Något killar aldrig kommer att förstå är att man inte bara kan ta en som luktar gott, den måste vara "du", den måste matcha en själv. Just nu kör jag på Britney Spears, Fantasy och den luktar jättegott, men vill gärna prova någon ny :)



Några tips på andra parfymer som lutar gott?


My feet hurts

Hade en underbart härlig kväll ute på dansgolvet och med sjukt roligt sällskap! Dansade hela kvällen och var helt slut när kvällen var slut. Kom hem till Alice vid 3 då vi åt mackor och pratade innan vi gick och la oss. Var tvungen att gå upp 5 timmar senare eftersom jag jobbar, inte kul då hela kroppen värkte och man kände sig stendöd.
Tack för en underbar kväll alla!

Ikväll blir det en myskväll framför tvn med Emelie och Cecilia, kanske är det en shoppaholic som rullar i DVD:n?


Shimmering Red

Så var ännu en vecka nästan slut. Imorgon är det fredag igen och det är helt sjukt hur fort det går! Det känns som om dagarna bara flyger iväg!

Hade sovmorgon i morse och hade tänkt ta en skönhetssömn, men icke sa nicke. Kom i säng vid ett och somnade först vid 2-3. 1000 thing running thorught my head. Lyckades ta mig genom dagen iallafall och Cissi följde med hem efter skolan och vi lagade en köttfärspaj som blev supergod!

Nämnde att jag köpte ett par nya jeansleggings som jag tänkte jag kunde visa eftersom jag hade dem idag. Otroligt bekväma och de ser verkligen ut som jeans tycker jag!

Dagen outfit:

Sorry för att bilden blev lite mörkt men man kan ju inte ta med blixt i en spegel...

Passade även på att ta hand om naglarna genom att måla p ett nagellack som jag köpte idag för 70(!)kr. Herregud, vart är världen på väg när man får punga ut 70 spänn för ett nagellack...

Detta blev resultatet:

Fint va? Maybelline, sitter som beget!


Sovmorgon!

Yoohoo! Det gick superbra på ridningen idag! I början gick det lite sådär men efter ett tag gjorde söta Xtrem som jag ville tillslut. Han är så fin. Jag ställde honom till och med. Detta måste vara som att läsa grekiska för några av er så enough om det. Idag var jag ledig! Det var så himla skönt att ta sovmorgon, har inte haft sovmorgon på jag vet inte hur länge, jag jobbar helgerna vet ni. Jag hade kunnat sova hur länge som helst men som tur var väckte Cissi mig vid elva för vi skulle gå på stan. Har länge letat (okej, det låter som att jag letat efter ett par halva min livstid, men ganska länge har jag letat iallafall ;)) efter de perfekta jeansleggingsen och idag hittade jag dem! På H&M för 200kr. De satt perfekt och ska prova ha dem imorgon.

Bilden gör dem inte rättvisa, de är mycket snyggare i verkligheten!


Utbytesår?

Jag har länge funderat på att åka på utbytesår. Det är lite till och från, ibland är jag jättesugen på att åka och ibland är jag säker på att jag vill stanna hemma. Att åka till ett annat land i ett år, jag menar ETT ÅR, det är lång tid. Men vi får se, antingen far jag nästa år eller året efter det eller så åker jag inte alls. Det skulle vara en häftig upplevelse att spendera ett åt i tex. USA eller Spanien dock.

Skolan var jobbig, jag skriver på ett arbete och vem som helst måste ju förstå att man inte kan sitta och skriva på ett arbete i 2 timmar i sträck. Speciellt inte i ett varmt klassrum framför en dataskärm! Lektionen kröp fram och det var underbart skönt att komma ut i friska luften och sedan sätta sig på bussen hem.

Ska försöka plugga lite innan Linda kommer hit! Vi båda kände att vi behövde en pause från allt pluggande så vi ska bara slappa och göra ingenting. Gud så skönt!

Skulle inte vara helt fel att bo ett år i USA, eller hur?


Guitar hero?

Sweet home Alabama. Den låten har jag nyss lärt mig på gitarrlektionen idag. Eller, introt iallafall. Det är mycket roligare att spela en låt man känner igen än någon tråkig som läraren tycker är nyttig för en, visst, han gör det för ens eget bästa, men det är ju mycket roligare med en känd låt som man hört!

Jag måste verkligen bättra mig på att öva på läxorna däremot... Ofta har det blivit att jag tränat 5 minuter innan jag far till lektionen och det blir det ända jag hinner på hela veckan. Jag vill verkligen lära mig spela bra men det finns ingen genväg dit. Man måste öva, öva, öva och det har jag varken lust eller ork till. Jag SKA bättra mig för jag VILL bli bra.

Mitt mål: Kunna sitta och kompa till vilken låt som helst.

Och jag ska ta mig dit.


Besök

Har precis kommit hem från farmor där vi fikade lite och umgicks, det var länge sen vi hälsade på där. Vi var u stugan också och jag fick övningsköra på E4:an! Jag körde 90 och det var riktigt coolt och lite läskigt också.

Ikväll ska jag se Gossip Girl hos Cecilia, det ska bli mysigt! Nu måste jag plugga lite....

Ses!

Tårögd

Varje gång jag ser den här videon får jag tårar i ögonen. Den verkligen berör och jag vet inte riktigt varför, men den är så vacker.

Ta en titt.


New Moon

Vad ska jag säga? New Moon var fantastisk! De flesta säger att ettan är bättre men jag måste nog säga att tvåan var minst lika bra, om inte ännu bättre! Nu fanns det inte bara en snygging, utan två - Jacob! Han var hur sngg som helst, och kroppen! Puh, man får ju andnöd. Jag har läst alla böcker och blev inte lika besviken som man brukar bli, det brukar vara så att boken är mycket bättre, men den här gången var boken och filmen ungefär lika bra, fast boken är såklart snäppet bättre. Hade en underbar kväll men fina tjejer! Tack!



Ikväll blir det Fyra bröllop och en begravning, en superfilm som jag sett många gånger men som tåls att se igen! Nu ska jag dreggla vidare över kvällens heting - Taylor Lautner!


Tierd as hell

Ligger nu i min säng och är ganska så trött efter en helkväll med roligtheter. Jag och några härliga tjejer bestämmde oss för att köpa lite glass (bla. Ben&Jerry Alaska, grymt god!) och se på Mysteriet på Greveholm! Sällskapet var underbart och Greveholm var väl inte riktigt lika bra som jag minns det, men ändå bra för att vara julkaleder! Önskar jag var lika bra som de små barnen i filmen på att skådespela... Om det är något jag inte gillar och inte är bra på så ör det skådespeleri. Hatar när man ska överdriva en massa, inte min grej alls.

Nu är det äntligen fredag och fredagsmyyys har jag haft! Det blev verkligen en lyckad kväll och jag hoppas vi kommer att göra det lite oftare!

Imorgon blir det nog stan en runda, ska försöka hitta ett par bekväma och snygga jeans, eller jeansleggings, varför inte? Sedan blir det nog att se årets höjdpunktsfilm, New Moon! Jag ska gå och se den med några kompisar på eftermiddagen och jag hoppas den är bra! I annat fall har man ju nånting att titta på i alla fall...



Nej, nu måste jag sova, ska upp 8.30 imrogon för att jobba....

God natt!


Hard times

Idag hade jag redovisning! Det var inte alls nervös när jag satt där men när det var min tur blev jag jättenervös! Jag pratade ganska lugnt har jag för mig men efter ett tag fick jag en "inte i kroppen upplevelse". Det var helt mysko för det kändes som att jag satt och tittade ner på mig själv när jag läste, att det var någon annan som redovisade, jag blev väldigt mekanisk och läste inte med speciellt mycket inlevelse tror jag... Aja, det är över nu och det är jag väldigt glad över, för jag HATAR att redovisa muntligt, blir alltid så röd i ansiktet... Hoppas jag inte blev det den här gången...

Imorgon blir det Ben&Jerry mys framför Mysteriet på Greveholm. Har inte sett den på flera år, men har alltid vetat kolla om den verkligen är så bra som den var när man var liten... Jag ska prova Ben&Jerry Alaska har jag bestämt!




Coke in Coke?

Håller just på att ta reda på om det funnits kokain i Coca-Cola. Jag håller på med ett skolarbete om droger som ska redovisas imorgon. Jag har sökt runt lite och det är faktiskt intressant att arbeta om droger. Jag har hittat att det faktiskt har funnits kokain i Cola. Därav namnet "Coke" (Coca-Cola) som betyder kokain på engleska, haha. Det tog dock borts 1929.

Annars har det inte hänt så mycket, hade breakdance idag på dansen. Jag måste vara ärlig och säga att jag inte förstår hur breakdansare orkar dansa breakdance! Vi fick prova att göra en freeze och en sixstep och bara göra det är hur jobbigt som helst! Jag var helt slut sen! Och de håller på i flera timmar och snurrar på golvet och gud vet vad. Jag måste erkänna att jag har mer respekt för breakare nu när jag provat på själv...


#?!?#*^*

Har varit en riktig skitdag idag. Började med att vi i slutet av dagen (som förövrigt varade från 8-4...) hade två timmars lektion i ett klassrum utan luft och stirrandes in i datorskärmar. Sedan när man försöker lätta på ökenhettan och öppnar fönstret klagar alla på att det blir för kallt. Så tillslut pallade jag inte mer och stack en kvart tidigare än vi egentligen skulle slutat.

När jag kom hem rann det över och jag var bara slut och less på allt plugg och blev förbannad och sur. Som tur är kom Linda och räddade min kväll så jag blev glad och det var supermysigt hemma hos henne! Tack Linda!

Nu ska jag försöka plugga lite iallafall så jag får det gjort.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Jag hatar regn.

Att sitta inne och mysa framför ett bra tv program medans regnet smattrar på rutan är en sak. Att vara ute i det är en helt annan. Det förstnämda är väldigt mysigt och trevligt det andra är ett helvete. Jag tycker inte om regn när man blir alldeles blöt och med risk att låta som en fjortis, håret blir förstört.

Nu rör jag mig inte tills det slutat regna.

Jag är kär

If I walk, would you run?
If I stop, would you come?
If I say you're the one, would you believe me?



http://open.spotify.com/track/65iJNgWycEWQLz0bNtv9U9

Visste du...

...detta om mig?

Har du:

Gett någon ett bad? Nej.
Rökt? Aldrig.
Hoppat Bungee Jump? Nej, men skulle vilja en dag.
Slickat på en frusen stolpe? Inte vad jag kommer ihåg.
Brytit nåt ben? Nej.
Varit i en polisbil? Nej.
Varit nära döden? Japp, när jag föddes.
Somnat på skolan? Nej.
Krossat någons hjärta? Vet ej, you tell me.
Gråtit när någon dött? Oh ja.
Gråtit i skolan? Japp.
Sparat MSN konversationer? Hehe, ja.
Gjort någon du ångrar? Händer.
Blivit avslöjad när du ljuger? Yep.
Fuskat på prov? Nope.
Ätit mat från golvet? Ehh, nä.
Gråtit till en film? Hel tiden.
 
Lite tråkiga frågor märkte jag nu men, well, nu vet ni lite mer om mig!

B-day

Idag är det söndag den 15 November 2009.
Denna söndag är inte en tråkig plugg-söndag, utan någon speciell fyller faktiskt år!
My BFF Cecilia fyller hela 16år idag!

Därför ägnar jag ett helt inlägg åt henne och sin födelsedag!
Hoppas du haft en toppendag girl!
Och så får man inte glömma: GRATTIS!


Cecilia här

Nu ska jag vara lite rolig och gästblogga, eftersom jag är så dålig på att skriva på min egen. För er som inte vet, ja jag har en blogg men den är så dålig, så ni får inte veta vad den heter MOHAHA. Nej jag skämta, men blogging är inte min grej. My har just åkt. Today's my birthday så hon har varit här och ätit tårta. För er som vill ha lite inside skvaller om eran favvobloggare så äälskar hon tårta. Så nu vet ni vad ni ska bjuda på! Om ni vill ha besök.
Föressten har vi planerat att se New Moon nästa lördag, så för er som oxå vill se den,  let us know!


COOLAST I STAN.

Candy

Kom nyss hem från en shoppingrunda på stan. Hittade ingenting men det gjorde inget, det var roligt ändå! Köpte en stor påse godis däremot. Godis är beroendeframkallande, man kan inte bara ta EN, har man börjat är det kört. Godis är så underbart gott, speciellt vit choklad - min favorit!


Hotter than the sun

Måste bara posta den här bilden. Det är nog den vackraste bild jag någonsin sett av Tom. Någonsin.


I wish I was a punkrocker

Kom nyss hem från bion This is it! MJ är fantastisk, ingen kan säga att han inte kan dansa! Man blir så himla inspirerad, jag vill också kunna dansa som honom!

När jag kom hem såg jag lite av Idol, hann inte se Tove men kollade nyss på klippet på datorn och vad kan man säga? Hon är grym. Hon sjöng I wish I was a punkrocker bättre än orginalet. Fick rysningar.


Movie

Om någon timme blir det att se Michael Jacksons film This is it! Jag har velat se den jättelänge så det ska bli jättekul! Inte för att jag älskar MJ, men hans låtar är super!

Äntligen fredag, det går så himla fort! Nu är det fredag, snart är helgen över och det är fredag igen. Men man ska leva varje dag och ta dagarna som de kommer, det försöker iallafall jag att göra!


Wakeup call

Vaknade av att väckarklockan ringde. Skulle lyfta armen för att stänga av den men det gick inte alls. Provade röra resten av kroppen men det gick inte. Jag kände mig så fruktansvärt trött och hade träningsvärk i hela kroppen efter att ha breakat på dansen igår. Det ser så himla lätt ut när andra dansar breakdance men der är ju fan skitsvårt! Måste träna på min icke existerande sixstep... Jag funderade allvarligt på att stanna i sängen och sova resten av dagen men tog mig tillslut upp efter att ha snoozat (är det ens ett ord, haha?) mobilen tusen gånger.
Jag hatar såna morgonar...


No light in sight

Kom hem från skolan och märkte att huset var alldeles mörkt. Försökte tända en lampa men upptäckte att den inte fungerade. Strömmen hade gått. Och värre än så, någon kabel hade gått sönder så att det skulle ta några timmar. Okej, tänkte jag, det ska väl gå bra. Lättare sagt än gjort. Utan el blir allt 100 gånger svårare. Huset är kolsvart så man måste ta med sig ficklampa överallt och det går inte att lysa upp hela rummet med den, tv funkar inte, datorn har inget internet - inte ens brödrosten fungerar! Det finns bara en positiv sak med att det är mörkt och man kan fördriva tiden med att titta på de fridfullt lysade ljusen. I någon minut iallafall.


If I were a boy

Man får säga vad man vill om Beyonce, men ingen kan säga att hon inte kan sjunga. Hon har en otrolig röst och personligheten är minst lika bra, om inte bättre. Vi har väl alla sett när hon sjunger Halo med en cancersjuk flicka på en konsert? Man blir tårögd. Jag hade inte tänkt posta det klippet idag, utan jag hade tänkt bjuda på If I were a boy, en av de bästa låtar hon har gjort.

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed



Math

Sitter just nu och försöker plugga matte. Det går inte så jättebra med tanke på att datorn står framför mig... Den är väldigt lockande och koncentrationen flyger ivåg rätt ofta... Nu måste jag skärpa mig och ta tag i matten iallafall. Har två prov imorgon, matte och IKK, kul... Spotify räddar mig dock, hur skulle jag kunna klara mig utan det?!
Hoppas ni har en roligare kväll än min pluggkväll!




This is it

I helgen har jag hunnit med mycket - utom att blogga. Jag har helt enkelt inte haft tid och lust men du gör jag det! Idag kommer Cissi hit och vi ska ha en riktig pluggdag, båda har fått lite panik över provet vi har på tisdag som varken jag eller hon har pluggat alls till.

Igår hade jag en mysig kväll med underbara tjejer, det måste vi göra om! Blev gansk sent så det slutade med att jag fick ta min gamla cykel och cykla hem i snön klockan 2 på natten. Det är ganska mysigt att cykla när det snöar faktiskt, fast jag föredrar att gå, man får inte så många flingor i ögonen då...

Idag är det farsdag och det blir nog att åka runt och äta lite tårta överallt, har redan hunnit vara hos min morfar och firat honom!

Jag har även fått ett presentkort på bio idag, jag vill jättegärna se Michael Jackson filmen This is it , någon som är på?


The pain of love will last forever

Sorlig dag idag. Har inte gråtit så här mycket i hela mitt liv tror jag. Nu har jag tagit mitt farväl.
Vila i frid.


EMA 2009!

Igår var det European Music Awards 2009 i Berlin! Såklart såg jag det och själva programmet var ganska tråkigt (Katy Perry som programledare funkar bara inte för mig) men höjdpunkten, alltså varför jag såg, var såklart att Tokio Hotel skulle vara med! De var nominerade till "Best Group" och skulle uppträda! Uppträdandet kom först och var helt magiskt. De hedrade murens fall med deras låt "World behind my wall" som passade prefekt. Texten They're telling me it's beautiful, I believe them, but will I ever know the world behind my wall symboliserar hur människorna kämpade för friheten och hur de ville se världen utanför muren.

Strax därefter delades priset för Best Group ut och jag satt som på nålar. Jag var så nervös när de sa: And the winner is... Tokio Hotel! Jag skrek rätt ut och log från öra till öra. Vilket lyckorus. Som alla fans (speciellt de svenska) har röstat, allt har lönat sig! Världens bästa grupp gick hem med sitt välförtjänta pris som just världen bästa grupp.

Låter jag lite smått galen? Maybe I am, you know, I'm a Tokio Hotel fan.


Äntligen!

Äntligen är det torsdag! Denna torsdag är nämligen väldigt speciellt och jag har väntat på den väldigt länge. Det är nämligen European Music Awards (EMA) idag! Och gissa vilka som är nominerade till "Bästa grupp" och ska uppträda med en av de finaste låtar jag vet, "World behind my wall"?

Tokio Hotel!

Jag har röstat som en galning och hoppas de vinner ikväll! Jonas Brothers ska INTE vinna på TH's hemmaplan - Berlin. Inte nog med att EMA är ikväll, idag hämtade jag ut biljetterna till konserten den 4 Mars!
Emelie - Stockholm here we come!


Just Dance

Idag var det väldigt roligt på dansen! Vi ska tydligen börja göra lite breaking! Det är inte riktigt min typ av dans, är inte sådär tung i golvet som man ska vara, är lite mer en jazzdansare eftersom jag dansat bugg, men det är ändå skitkul att få vara dansa så, lite tufft! Vi har änsålänge inte böjat snurra på golvet ochen massa men det kommer väl, det ser jag framemot, även om det är lite svårt...

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder från Budapest, men det kommer! Har varit lite lat bara. Ikväll blir det inte att vara lat, har en hög at skolböcker bredvid mig som måste göras, även om jag inte har den minsta lust.
Så bye,bye, vi hörs!

Promenad i kyla och mörker

Har nyss kommit hem från en mysig promenad med Linda, synd att det var lite kallt bara! Det var underbart skönt att komma ut iallafall, att gå och prata av sig lite. Idag har inget speciellt hänt, en helt vanlig tisdag. Det var en väldigt rolig dag i skolan idag måste jag säga, roliga lektioner.

Jag kom just att tänka på att det snart är jul! Det är bara 6-7 veckor kvar nu! Snart kommer nog snön och då kan man mysa med julmusik och härlig stämmning! December är en vacker månad, snön är så mysig! Längtar tills jag tar mig ut i backen och snowboarden, det är så himla kul!

Nu ska jag försöka plugga in lite tyska verb innan det blir dags för sängen. Blir nog en tidig kväll, är rätt trött efter allt som hänt...

Puss och kram! Vi hörs!


The lights will guide you home

En av de vackraste låtar jag vet.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace



2 November 2009

I will always love you.

R.I.P


When you can't breath, I will be there

Jag försöker bli av med min hemska förkylning genom att bara ta det lugnt. Tråkigt, men bästa medicinen. Och man hinner få så himla mycket gjort! Har till och med hunnit städa lite i mitt bombnedslag till rum...

Jag tänkte visa er allt fint jag köpt i Budapest! Jag hittade mycket fina kläder som jag kommer att använda. Det var lite kul med priserna dock. Om man tittade på en tröja kunde det stå 3000Ft (Ungersk valuta). Det är inte så mycket egentligen, det blir ca. 120 svenska kronor, men man blir lite chockad när man kollar på prislapparna när man är van vid att räkna svenska kronor... Såhär kunde det se ut:


Det här är vad jag shoppade iallafall:


-En vinterkappa
-Två koftor
-En sjal
-En randig långärmad tröja
- En t-shirt
- Ett linne



Beautiful Budapest

Här kommer några bilder från Budapest som jag tog. Vackert, eller hur?






Detta tycker jag var superfint och var tvungen att få med det på kort. Det fanns några järnstolpar som bildade en liten bur mitt i en fin park och där stod det "Lock happiness. Budapest" och så fanns det folk som hade satt hänglås runt hela buren. Att låsa in lycka och bevara den. En väldigt vacker gest tycker jag.


Undebart goda Langos som vi åt många gånger.







Det här rekommenderar jag ALLA att äta! Det är friterad kyckling med äppelbitar och kanel till potatismos - hur gott som helst!


Puh, det var allt jag lägger upp idag. Ska försöka sno mammas kamera så ni får se lite mer än bara naturbilder, alla bilder som jag la upp nu är från min kamera och då är det ju jag som tar så jag blir inte med på så många kort ;)


I'd find a million ways to make you smile

Idag blev det en krya på sig dag med Linda. Vilken tur att vi blev sjuka samtidigt så vi fick krya på oss tillsammans! Satt hemma hos Linda och myste till filmen Because I said so, en superfilm! Jätterolig!

Linda visade mig en underbar låt av Måns som är värd att lyssna på, det blir definitivt dagens låt!

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile


RSS 2.0