Inköp

Mitt nya tillskott i Tokio Hotel samlingen!
En live CD med alla deras låtar LIVE från deras DVD Zimmer 483 live in Europe. Naturligtvis har jag DVD:n också med exakt samma ljudspår men jag tänkte att det kunde vara mysigt att lyssna på ur sterion också. Jag älskar live framträdanden <3


Vid din sida

Ingen vet hur du mår
Ingen finns där som förstår dig
Dagen var mörk och ensam
Du skriver "Hjälp" med ditt blod
Trots att det alltid gör ont igen
Du öppnar ögonen
Och allt förblir likadant

Jag vill inte störa
Och jag vill inte heller stanna för länge
Jag är bara här för att säga dig


Jag finns där när du vill
Se dig om
Då ser du mig
Det spelar ingen roll var du är
När du sträcker dig efter mig
Då stoppar jag dig


Ditt liv är meningslöst
Din skugga väger flera ton
Och allt vad du behöver nu
Har du inte

Du söker regnbågen
Den ligger död på marken framför dig
Den strålade så länge det gick
Bara för dig


Jag vill inte störa
Och jag vill inte heller stanna för länge
Jag är bara här för att säga dig


Du är inte ensam
Jag finns vid din sida


Jag finns där när du vill
Se dig om
Då ser du mig
Det spelar ingen roll var du är
När du sträcker dig efter mig
Då stoppar jag dig


När du inte längre förstår världen
Och varje dag försvinner i intet
När stormen inte mer lägger sig
Och du inte längre uthärdar natten
Jag finns där när du vill
Oavsett var du är


Vid din sida
Om bara en stund


Jag finns där
Jag finns där när du vill
Jag finns där
Det spelar ingen roll var du är
Jag finns där
Se inom dig
Då ser du mig
Jag finns där
När du sträcker dig efter mig
Då stoppar jag dig
Jag finns där när du vill
Oavsett var du är


Vid din sida
Om bara en stund


Du är inte ensam


Tokio Hotel torka

Jiesses, nu börjar Tokio Hotel torkan kännas på allvar! Ingen har varken hört eller sett gruppen sedan i början av december förra året! Ta det inte på fel sätt, det är klart att jag tycker att killarna förtjänar sin semester eftersom de har tuffat på som ett tåg som aldrig tar slut på bränsle de senaste tre åren, men det är klart jag saknar dem. De betyder så mycket för mig, de är så mycket mer än bara musik (även fast deras musik är helt otroligt bra). Hela fandomen är bara så otroligt fängslande och kul. Speciellt nu när de varit borta ett tag och miljoner rykten dyker upp, de flesta riktigt skrattretande.

För att bara välja några rykten som cirkulerar just nu: Georg har tydligen skaffat sig en tatoo, Bill ska spela fiol på kommande album och Tom har drabbats herpes. Liksom hallå?! Hur osannorlika är inte de ryktena? Det är ju bara så sjukt, jag tror jag skrattar ihjäl mig! Alla dessa rykten skapade av galna fans. Fast ryktena om en väldsturné i höst är ju inte precis helt fel... 

Man märker inte hur mycket man saknar något förän det är borta. Det jag saknar mest är nog att se deras glada ansikten när de gör små gulliga videos till oss fans och visar att de bryr sig om oss. Och såklart THTV på torsdags mornarna där massor av backstagematerial visas, det är jätteroligt att titta på.

Om ni i Tokio Hotel läser det här (vilket såklart är omöjligt eftersom de inte kan svenska, lol) så ska ni veta att
I'm always by your side.

Turn around, I am here
If you want, it's me you'll see
Doesn't count far or near
I can hold you when you reach for me

I am by your side
Just for a little while
We'll make it if we try


Let's dance

Förlåt, jag vet att jag inte updaterat på länge men nu är det dags!

I fredags efter skolan åkte jag ner till övik för att gå på den kända Öviksmaran. På Öviksmaran kommer det folk från hela Sverige för att dansa och ha kul. Och kul var det! Jag och några kompisar kom dit halv åtta på kvällen och dansade nästan non-stop till tre på natten. Man var helt slut i kroppen när slutet närmade sig men det var det värt! Och det var verkligen folk från hela sverige där! Jag dansade med en kille från Sundsvall, någon från Huddiksvall och nån från Dalarna.

Den kvällen fick jag en av de finaste kompimanger jag någonsin fått. Jag hade precis dansat klart en dans med en kille då han sa till mig:

- Vad bra du dansar!
- Tack, du dansar också bra! , sa jag.
- Inte lika bra om det inte var med dig.

Vissa kanske inte tycker den komplimangen var något speciellt men jag blev verkligen glad.

Det var många som frågade mig om jag pluggade. När jag svarade ja frågade de vad jag läste till! Som om jag gick på universitetet eller nåt! Då blev jag ju tvungen att säga att jag höll på att välja linje.... till gymnasiet. Men det var roligt att de flesta trodde jag var äldre än vad jag är, det är bara positivt tycker jag.

Vi kom hem till lägenheten kvart i fyra då vi satte oss och åt för vi var så hungriga. Ungefär halv fem gick jag och la mig men somnade först någon gång vid fem. Vi ställde klockan på 11 för att vi skulle hinna gå på stan innan vi tog bussen hem. Det blev inga shoppingpåsar men det var mysigt att gå omkring i Övik.

I morse när jag skulle upp och jobba kom jag knappt upp ur sängen. Jag var så fruktansvärt trött och min kropp kändes som sten. Det är väl nu träningsvärken kommer.

Imorgon är jag ledig! Gud så skönt, ska ta en riktig sovmorgon och bara slappa.

Dagens låttips:
Yiruma - River Flows in You

 

Vita vyar

Jag svär, jag har aldrig sett det snöa så mycket som de senaste dagarna här i norrland. Marken är helt kritvit och plogbilarna går för fullt ute på gatan. Förgäves. Om två timmar ser allt likadant ut igen.

I morse släpade jag mig upp ur sängen vid halv nio för att jag skulle få skjus hem. Var tvungen att sälja aftonbladet i snöovädret och jag sov över hos min kusin Linn igår kväll. Var helt slut i morse, det blev lite väl sent igårnatt...

Nu ska jag försöka plugga lite inför matteprovet imorgon och sedan ska jag ge tv-serien Skins ett försök. Tog mig igenom ett inspelat avsnitt för någon timme sedan. Bara tre kvar...

Puss och hej!

Snow is falling all around me

Idag har det snöat som bara den! Jag kunde knappt gå till skolan i morse och det var ännu värre hem. Jag fick kliva i gympaskor och tights (osmart, jag vet) över nästan meterhöga plogvallar och jag skämtar inte! Var dessutom tvungen att springa till affären två gånger för att köpa igedienser till bullarna som tog en evighet att baka. Lite misslyckade blev dem, men är ändå ganska nöjd.

Igår fick vi sluta klockan tolv för det var en vattenläcka på macken nära skolan. Vet inte riktigt varför alla går hem, man behöver inte precis vatten på matten, men jag klagar inte precis! Det var så skönt att sluta tidigt för en gångs skull! Jag och Cecilia åkte hem till mig och bakade kladdkaka och såg på Systrar i jeans 2. Den var riktigt bra faktiskt.
Så här såg våran himmelska kladdkaka ut:Ha det bra alla läsare och lämna gärna en kommentar!

White Sunday

Idag har jag varit och åk snowboard. Det var riktigt roligt och det var skönt att komma ut i backen för bara andra gången i vinter. Jag måste egentligen köpa en ny bräda eftersom den jag har är för kort men jag har inte hittat någon snygg än. Efter ett par timmars åkande drack jag varm choklad och fikade bullar. Gott!Nu har jag just kämpat klart med matten som jag snart har prov på, skönt att vara klar för kvällen (det blir väl mer plugg imorgon). Jag har lämnat in min gymnasieansökan! Det blev Samhällsprogrammet på Östra med inriktning juridik. Hoppas jag kommer in!

Dagens låttips är av min ablsoluta favoritgrupp som jag inte klarar mig utan, Tokio Hotel såklart! Och innan ni trycker bort den här sidan bara för att jag nämnde gruppens namn, ta er någon minut att lyssna på låten och texten, ni kommer inte att ångra er, den är så vacker!

Tokio Hotel - Hilf mir fliegen


RSS 2.0