Future Plans

Fin bild! :) Bor förresten i Delta, inte så långt ifrån där du bodde innan och jag ÄLSKAR det. Ska du flytta tillbaks dit sen eller ska han flytta till Sverige? Om ni pratat om framtiden.

Tack! Åh, vad roligt att du också är i Colorado! Har varit i Delta och det är superfint där, vad roligt att du trivs :) Vi har såklart varit inne på framtiden, men vi försöker ta en dag i taget. Just nu har jag två resor inbokade till USA, en nu om några veckor och sen en i Mars, så detta år blir det mycket att resa emellan. Eftersom jag två år kvar på gymnasiet ännu (går tvåan nu) så är min pojkvän sugen på att komma hit nästa år och plugga, men vi får se hur det blir med den saken.

Det skulle såklart vara helt perfekt om han kom hit under mitt sista år på gymnasiet, men vi har absolut inga planer än, vi får se vad som händer och ta det som det kommer :) Men efter gymnasiet (om vi nu fortfarande är tillsammans) vill jag jättegärna flytta dit och kanske gå på college eller jobba. Jag vet iallafall att jag vill utomlands efter gymnasiet, se världen lite :D Tack för din fråga, har du eller någon annan fler frågor, fråga bara på!

Vi två på en nattklubb i min stad (han var även överlycklig över att kunna visa upp sitt leg och
att äntligen komma in nånstans och kunna köpa öl) haha det är ju 21 i USA ;)

Someone like you

Jag vet att jag inte skriver här så mycket längre, men det är för att det här var tänkt att vara en USA-blogg, så jag uppdaterar helt enkelt när någonting händer kring USA :)

Nu är jag nämligen påväg tillbaka! Jag kommer att åka till USA och stanna där från den 21 Oktober till den 6 November! Jag tar alltså ledigt från skolan en vecka och är sedan där under höstlovet. Jag kommer att bo hos mig pojkvän och jag kan knappt vänta tills vi ses igen, jag saknar honom något så enormt!

Tiden när han kom och hälsade på mig i Sverige var underbar, det går inte att beskriva med ord hur lycklig jag var när han var här och hur mycket jag önskar att vi två bodde på samma kontinent, i samma land, i samma stad. Men nu gör vi det bästa situationen och det funkar hur bra som helst men det här med långdistans. Vi pratar varje dag och skypear när det finns tid. Vill man så går det.

I love you.

RSS 2.0