Förbannad

Nu är jag riktigt förbannad! Det har varit många rykten som har cirkulerat i Tokio Hotel världen underde senaste månaderna och det här som nu har hänt slår allt. Detta är inget rykte utan (tyvärr) sanning.

Några stalkers ("fans" som förföljer killarna överallt, står utanför deras studio, hem osv.) från Frankrike har förföljt killarna i bandet i ett halvår. De har hotat, trakasserat, skrivt hotbrev, kastat ägg på deras bilar och mycket mer. Helt enkelt stört dem i deras privatliv.

I förrgår kom det ut att Tom (Kaulitz, gitarristen i  Tokio Hotel) hade kört in på en mack för att tanka i Hamburg. Där hade de fyra stalkers känt igen honom och gått fram till bilen. Han hade bett dem gå därifrån upprepade gånger med de fortsatte komma fram till bilen. De hade knackat på rutan till hans bil och frågat om en autograf. Han hade bara kastat ut en cigarett genom fönstret på bilen. Då hade en av tjejerna tagit upp ciggen och pressat den mot Tom's bilfönster (hans svindyra mercedes). Han hade blivit arg och gått ur bilen och slagit (enligt rykten, han kan lika gärna bara knuffat) tjejen i ansiktet och kört därifrån. Stalkern hade ringt polisen.

Många kanske tycker det var dumt av honom att reagera som han gjorde när ni läser det jag skrev ovan. Idag kom det en förklaring till varför han gjort så. För det första, den här tjejen har trakasserat honom och hans familj i över ett halvår med olika saker. Stått utanför hans hus, hotat vänner och familj. Det hade gjort vem som helst förbannad. Det kom fram igår att de här tjejerna hade attackerat Bill och Tom's mamma. Hur fan kan man göra så?! Förutom att störa dem när de är lediga, att ge sig på deras familjemedlemmar och sedan fråga efter en autograf?! Det är aldrig rätt att slå någon, men jag tycker att han gjorde helt rätt! Den här tjejen är fullkommligt sjuk i huvudet som kan göra något sådant. Tom är bara en vanlig människa som förtjänar respekt och ett privatliv. De älskar sina fans, utan dem vore de ingenting. Och de behandlar sina fans så otroligt bra. Men stalkers är inte fans. Man kan inte kalla dem fans.

Försök sätta er in i hans situation. Tänk er att ni har männiksor utanför ert hus dygnet runt. När du står i fönstret eller är på väg ut till bilen för att åka till affären för att handla står det några där och filmar dig. De följer efter dig till affären i sin bil så du kan aldrig vara ifred. Men det förstås, bandmedlemmarna kan inte åka till affären själv längre, de har inte kunnat gjort det på 4 år för risken att bli igenkända och kanske attackerade är föt stor. 4 år! Isället får de åka till bensinmackar mitt inatten och förklädda med solglasögon, och inte så utstickade kläder. Visst, de har valt att bli kända, deras var deras dröm. Men när de valde kändislivet var tvillingarna 13 år. Såklart att det inte visste konsekvenskera då. Det visste ingen. Inget band i världen, och då menar jag INGET band är så hårt drabbat som Tokio Hotel. De kan inte gå utanför dörren i vanlig klädsel utan livvakt. Om de ska ut måste de klä ut sig enormt mycket. Tom måste ha en mössa över sina derads, mysigt en varm sommar dag i Juli? Nej, inte det. Nu säger jag inte att de ångrar kändisskapet, de tror jag verkligen inte de gör, de älskar sitt liv, att turnera och träffa fans och spela konserter. Visst, kändisskapet har en baksida, men man kan inte säga att "det får ni vara beredda på, det var erat val". Visst det var deras val att bli kända, men de har inte bett om att ha personer som vakar över dem och hotar dem 24/7. De har inte valt att bygga ett flera meter högt staket framför deras hem för att skydda insyn från alla fans som kommer dit. 
 Det är ett under att de har hanterat det så bra som det gjort under alla år, jag beundrar dem så sjukt mycket. Detta måste ha påverkat dem extremt och ändå är de lika glada och snälla mot oss fans som alltid. De är sjukt proffisonella.

Så snälla, skriv under den här namninsamlingen för att stoppa det här!
http://www.petitiononline.com/privacy1/petition.html

Kommentarer
Postat av: adiizz

Vad ska jag skriva ? Bra blogg och bra uppdatering :D

2009-04-18 @ 13:27:06
URL: http://adiizz.blogg.se/
Postat av: billfidan från THF

fy faaan på dom! och dom kallar sig "fans" ! asså jag exploderar snart ju! lämna fan killarna ifred nån gång! så fula och äckliga dom ser ut. fy fan säger jag bara. fy faan ._. dom borde sättas in på finkan och ruttna där!

2009-04-18 @ 13:49:51
Postat av: th fan

Wow, jättebra skrivit!! hoppas många skriver under på petitionen!

2009-04-18 @ 15:33:15
Postat av: Nina

åh, man blir så förbannad! sjukt, dom borde ju spärras in!! och då kmr dom undan lindrigt!

2009-04-28 @ 06:20:59
URL: http://ninaekholms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0