Trött...

Jag måste nog säga att jag nästan aldrig känt mig så här trött... Jag har jobbat nu på Nydala ett tag och det tar helt klart på. Varmt och massa barn omkring sig hela tiden. Dessutom har jag kommit i säng ganska sent de senaste nätterna...
Nä, ikväll blir det en tidig kväll. Nu måste jag återgå till mitt slappande.

Photo by me

Workin' 9 to 5, what a way to make a livin'...

Nja, jag jobbar inte riktigt så länge som låtexten i rubriken säger, men jag jobbar faktiskt nu. Det är ett av skälen till att jag inte har hunnit uppdatera. Jag jobbar som ledare på Nydala, KFUM, en lägergård dit barn åker på läger under dagarna. Lönen är inte alls bra om jag får säga det, väldigt låg faktiskt, men so what? Det är sjukt kul att jobba med barn!
De säger precis vad de tänker och tycker som alla människor borde göra. Jag jobbar ihop med underbara personer och eftersom jag hjälper till på ett klätterläger får man ju klättra också, även fast jag inte gjort det än, jag har bara låtit barnen klättra ;) Det är en tjej på mitt läger som är jättegullig och vill vara med mig hela tiden, hon är sjukt söt!

Nej, nu ska Filippa och Linda snart komma hit så ska vi ha en liten filmkväll, blir inte så länge, måste upp 7 imorgon....
Vi ses!


Photo by me

Movienight?

Vaknade strax för klockan 12 idag av att min syster kom in i rummet och sa att vi har köpt en ny tv! En 42 tummare som vi ska ha i källaren! Dessutom har vi ny nästan hundra kanaler, bland dem många filmkanaler.


Så kom hit alla som vi se film och mysa!
Filmkväll anyone?

Stationen

Idag har jag varit på stan och fikat med ett helt gäng underbara tjejer! Vi hade det jättemysigt på Stationen där vi satt i nästan 2 timmar. Sedan satte jag igång och bakade jättegoda muffins med glasyr, det blir provsmak efter maten ;)
Ikväll blir det nog bara lugnt, har precis insett att jag jobbar nästa vecka! Tiden bara flyger iväg och jag gillar det inte.... 

Well, eftersom alla andra gör det måste väl också prova...
Här är dagens outfit:

Humanoid

...Är namnet på Tokio Hotels nya album! Efter att de varit borta i ett halvår för att jobba med det nya albumet får man äntligen veta vad det heter! Det första jag gjorde när jag såg namnet var faktiskt att slå upp det i tyda...
Humanoid betyder Människoliknande.
Coolt namn va?! Jag älskar det! Lite mystiskt, mörkt och annorlunda som det nya albumet kommer att bli! Och ett releasedatum kom också! Första veckan i Oktober! Jag är så förväntansfull! Det kommer att bli så kul att lyssna på nya låtar! Gud vad jag längtar!
Kunde man få en bättre försenad födelsedagspresent?


Födelsedag

Så var man 16 år. Eller egentligen igår den 19 Juli, men jag hann inte göra ett inlägg då. Så nu kanske nu ser mig köra bil på vägarna snart! Nja, nästan iallafall, jag ska börja övningsköra, det ser jag verkligen fram emot!
Så igår blev det gräddtårta med fräsha jordgubbar från landet här på gården, underbart gott blev det!
Många fina presenter fick jag också! Jag fick nagellack, högtalare till min dator, manikyr på salong, presentkort på Gina, pengar, böcker och mycket mer! I bilden nedan ser ni paketberget jag fick! Snacka om att jag blev förvånad när jag såg det, jag hade inte förväntat mig så mycket paket!


Sun

Idag var det lite sol! Jippie! Jag är fortfarande lite förkyld och halvkrasslig men det funkar. Jag fikade glass i parken med Linda och Filippa, det var mysigt! Jag är så avundsjuk på Filippas nya systemkamera, den är underbar! Ge mig!

Nu är jag skitttött, kunde inte sova igår... Imorgon blir det att tagga Harry Potter premiären! Som ett gammalt fan som jag är ska det bli skitkul att se den, ska repetera sexans bok lite nu ikväll innan jag förhoppningsvis får min skänhetssömn.

Medans kan jag tipsa om en låt som inte alls är min stil men som jag ändå gillar. Jag är inte så förtjust i hip-hop men den här låten är vacker, iallafall i refrengen och introt :D

Eminem - Beautiful
  

Not well

Ibland brukar man skylla på att man inte haft tid att göra någonting fast man egentligen har det. Jag har faktiskt inte haft tid att blogga, och det är helt sant. Jag har varit i stugan och hos mormor och morfar sen i Onsdags och kom hem igår kväll. Som om inte det var nog upplevde jag nog en av de värsta nätterna någonsin där, då jag mådde illa, hade hög feber, ont i halsen och värk i hela kroppen. Jag kunde såklart inte sova då och det blev inte bättre för det. Det ledde till att jag var sjuk hela Söndagen med feber och jag mådde bara allmännt dåligt. Jag antar att de senaste sena nätterna och bad i 13 grader kallt vatten inte är någon bra kombition. Idag mår jag lite bättre, ingen feber men jag mår fortfarande ganska dåligt. Så jag får ta det lite lugnt idag, Cissi kommer och hälsar på och det ska bli kul att träffa henne eftersom hon åker bort imorgon och vi inte ses på nästan 3 veckor.

Vädret har varit bättre, regn ochm ulet varje dag, kom tillbaka sol!
Hos mormor och morfar var även hela kusinskaran och därbland min lille kusin Philip, här kommer en bild på honom!

Regn...

Det bara regnar och regnar... Var på Norrbyskär men min lillkusin Philip och hela kusinskaran idag. Förutom att det regnade var det faktiskt riktigt kul! Jag provade inte höghöjdsbanan, den var upptagen, men att gå hinderbana och få vara lite barnslig var sjukt kul!
Snodde en bild på mig och min kusin Linn från hennes blogg.


Jag har glömt att berätta om middagen på Skeppsvik! Det var sjukt gott alltihop, speciellt oxfilen, mm!
Jag använde även mina supersnygga skor (man måste ju få skryta lite), och det gick hur bra som helst!
Mina skor till vänster och Linns till höger. (även denna snodd från hennes blogg)


Var hos Ronja ikväll. Vi såg Freaky Friday och myste med popcorn. Tyvärr höll inte förpackningen vad den lovade och popcornen smakade inte alls smör! Vi måste klaga, Ronja! Hon har även en väldigt söt och kjelsjuk katt som heter Turbo, han är jättesöt!

Som ni ser är min design ny! Hoppas ni gillar den, stort tack till de underbara tjejer som hjälpt mig! <3

Dinner is served

Ikväll ska jag äta middag på Skeppsvik för att fira min mormor som fyller 70. Vi blir bjudna på grillbuffe och det ska bli så gott! Just nu har vi besök från Dominikanska Republiken av min moster och min lille kusin som ska fylla 5. Han är hur söt som helst! Det kanske slinker in någon bild senare... Det fina vädret är nu över men jag hoppas på sol någon gång snart! Förlåt att jag inte uppdaterat så ofta, jag ska verkligen skärpa mig....

Förra helgen var vi som ni redan vet i stugan. Jag och Cissi passade då på att åka bräda efter båten. Vattnet var kanske inte det varmaste, men sjukt kul var det!


Jag balanserar på brädan ;)

OMG!

Oh My God! Tom visar sig officiellt för första gången på dryga 6 månader! Jag är i chock! Gud jag måste smäla allt nu, titta på videon istället! Gud ny frisyr, nu klädstil, allt för man nu se ordentligt!

Ohh, andas....


PS; Ny design kommer på min blogg inom kort.

RSS 2.0