Imorgon

Är sjukt stressad nu så det får bli ett kort och tråkigt inlägg. Packar för fullt inför maran samtidigt som jag pluggar inför naturkunskapsprovet imorgon. Måste även se klart en hyrfilm och måla naglarna. Skratta ni som vill, men att måla naglarna är faktiskt viktigt och tar tid!

Nej, nu hinner jag intre skriva mer, har sjukt mycket att göra!
Ha det bäst i helgen, det kommer jag att ha!

Night light

Insåg precis att jag har naturkunskapsprov i övermorgon. Lagom kul. Blir att plugga rejält nu de sista dagarna. Kom också på att jag har svenska redovisning på tisdag... Men inget kan förstöra min helg! Nu ska jag få gjort det där NK provet och sedan är det ur världen! Svenskan får jag ta tag i på måndag, är ändå ledig ;)

Nu blir det glada tankar! Ska försöka sova snart, men ska plugga lite först... Blev så inne i en film jag hyrt, The best man. Se den, den är riktigt bra hittils! 


Time of our lives

Blev så peppad när en glad figur ringde nyss att jag kände att jag också borde börja räkna ner ordentligt nu! På fredag är det nämligen Maran! Det ska bli så kul och det är ett härligt gäng som ska åka och vi kommer ha superkul! Nu återstår bara att shoppa lite nya kläder så jag har något att ha på mig... Men det fixar sig alltid!

                                                   

Nytt

Fick just reda på att vi ska få nya lunchresturanger i skolan! På min skola går vi på resturang till lunch (jättelyxigt, jag vet ;)) och nu har två av de fyra vi hade förut sagt upp avtalet mot att ta emot elever. Just nu har vi Balder och Droskan och nu även Subway och Starz! Så himla gott det kommer att bli! Det blir Subway imorgon kan jag lova!

Nu blir det att skriva klart min spanskauppsats och en dusch, härlig kväll!


Maybe it's true

Igår åt jag och familjen ute på Great Eastern för att fira mamma som fyllde år. Det var riktigt gott! Istället för att äta friterad kyckling (som jag alltid gör då vi är där) så tog jag kycklig med cashew nötter. Det var hur gott som helst! Det ska jag definitivt äta fler gånger.

Sedan blev det direkt till Linda där vi åt tryfflar och hallon. Mycket prat och en väldigt läskig Beck stog också på schemat. Beck kan vara riktigt läskiga alltså... Det var väldigt mysigt och det måste göras oftare!




Idag blir det nog att åka till Iksu (för första gången!). Ska träna där med Cissi och Pamela, det blir nog kul!


Det första man hör och kommer ihåg i en låt är melodin. Det är när man början lyssna på texten och förstår budskapet som man förstår hur otroligt fin låten är. Det är samma sak med människor. Det första man fångar är utsidan, det är det första man ser. Det är när man lär känna insidan som man förstår och ser personens verkliga jag

Love.

Rise and shine!

Hade 2 härliga tjejor som sov över här i natt och det ar superkul! Vi såg film efter film och åt en massa gott, chips, godis, glass, allt man kan tänka sig som är gott! Vi somnade ändå ganska tidigt, men det var skönt, det var ändå fredag och alla var trötta... En av filmerna vi såg var Baksmällan, jag hade inte sett den, men jag tyckte den var skitbra! Den är så rolig och toppen skrattfilm! En film osm jag spelade in och ska se någongång i helgen var Du har mail (you've got mail), någon som sett den?

Sleepovers borde ske oftare, det är så otroligt kul!


We're still standing here

Som jag förutsåg blev den här dagen lika glad som igår! Roligt i skolan, eller lite drygt med tanke på att vi jobbade nästan alla lektioner med en redovisning i engelska/naturkunskap som ska redovisas imorgon och det blev väldigt drygt i slutet.

Superglad blev jag när det visade sig att Cecilia har fått sin placering inför hennes utbytesår i USA! Hon ska till Arizona! Så himla coolt! Arizona ligger grannstat med Carliforninen och det är väldigt varmt där, 40 grader på sommaren! De har till och med kaktusar som blommor på tomterna! Jag är så himla glad för hennes skull att hon fick en av de delstater hon hade hoppats på! GRATTIS! Ditt år kommer att bli toppen!
Nu blir det spännande att se var jag hamnar om jag ska söka... Blev ännu mer motiverad och sugen att söka nu!

Toppendag för att sammanfatta! Härlig dag i skolan, härlig eftermiddag och nu hoppas jag på en lyckad kväll också!

We're still standing here
The future's just begun



Leendet är stort

Gud vad glad jag är idag! Härligt dag i skolan med härliga människor och många skratt!  Efter skolan blev det en fika med Cissi, alltid lika roligt. Sedan blev det två träningar i rad, men det var ganska skönt faktiskt! Har inget plugg för en gångs skull och njuter av det. Tänk om alla dagar kunde ha sånt flyt! Det börjar bra med sovmorgon imorgon, hoppas resten av dagen blir lika härlig!

Njuter av min spotifylista, love it or hate it.

Answers

Är sjukt trött och less. Orska inte plugga just nu. Men jag måste, det är extremt mycket i skolan just nu.
Försöker peppa mig själv iallafall, känns spännande att ha postat ansökan nu och väntar på både ett och ett annat svar.

If i ask you to stay, would you show me the way?
Tell me what to say so you don't leave me.

When all is set and done.

Nu är det gjort. Brevet landar i bervlådan imorgon. Nu har jag tagit steget.
Året som utbytesstudent i USA är ett steg närmare.


Do you feel?

Höll på att blåsa bort i morse när jag skulle ut och jobba. Den tuffa delen med att gå upp tidigt är just att gå upp, sedan när man är uppe är det nästan skönt att ha varit ute och rört på sig. Idag blir det att vara med Cissi, men jag tror nog det blir en innedag, har aboslut ingen lust att gå ut.

Hittade en jättefin låt igår på spotify. Den är så fin!


I've had the time of my life

Igår var en underbar kväll! Efter en långt skolvecka var det precis det här jag behövde! Vi hade hur kul som helst och det var verkligen the time of our lives. Allting flöt på som pingviner gör på is och kvällen fick en otoligt lyckad utgång! Var både slut och lycklig när vi lämnade i bilen klockan 1.30 i natt.

Musik är en människas bästa vän. Satte en lur musik i örat när jag skulle sova och råkade somna med iPoden på. Det är så mysigt att lyssna på musik innan man somnar. Det ger en ett lugn som lugnar vilka nerver som helst.

I morse blev det att gå upp tidigt för att jobba, men för en gångs skulle var det roligt, det är första gången jag jobbar för i år och det var riktigt mysigt att träffa alla igen.

Idag väntar massa plugg och en lugn hemmadag där jag ska få lite undanröjt. Nu kan jag inte sitta här, jag har massor jag göra!

Now I've had the time of my life
No I never felt like this before
Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you



FREDAG!

(Ignorera denna kod.. (Ignorera denna kod.. Följ min blogg med bloglovin )

Äntligen är det fredag igen!! Så himla skönt med helg!

Klev precis ur duschen och snart bär det av till rödäng där Linda och Alice väntar. Vi ska göra oss i ordning för kvällens roligeher! Vi ska ha så kul tjejer! Jag längtar och måste även motvilligt erkänna att jag är en smula nervös också. Önska mig lycka till och vi ses imorgon!


7 Fingers

Jag kom precis hem från en föreställning som heter 7 Fingers. Det är en grupp akrobater som från början var 7 stycken, de flesta från Kanada, men som nu blivit fler. De är väldigt duktiga och jag såg dem 2008 någon gång då de också var här i stan. Jag har inte ord till att beskriva hur talangfulla, modiga och grymt duktiga dessa gymnaster är. Det är inte alls som att gå på cirkus, det är så mycket bättre. De berättar en historia och lever sig in i den till 100%. Här är ett smakprov från en föreställning jag var på för 2 år sedan, kvällens show har inte kommit upp på youtube än ;) Det är alldra bäst i slutet, då är det som mäktigast! Titta och imponeras!


That's where I'm gonna wait - For you

Nu har jag ont i hela kroppen, bokstavligt. Jag har fruktansvärd träningsvärk sen jazzdansen i måndags, sedan var det gym på tisdag och idag både dans och ridning. Snacka om att jag kommer ha ont imorgon också!

Som ni kanske märkt har inte någon ny design kommit upp på bloggen än, men jag jobbar på det. Har lite svårt att hitta bilder bara. Men den ska bli fin som bara den har jag bestämt! När den blir klar vill säga.

Jag måste berätta om en låt jag haft på hjärnan de senaste dagarna. Även fast jag inte tycker själva låten är så jättebra har jag samma mening i huvudet om och om igen! Ni har säkert hört den så lyssna och njut!

Meet me halfway, right at the boarderline
That's where I'm gonna wait, for you


Tisdag

Satt och tog en fika på Barista idag med Linda och Filippa där jag fick presentkort i julas. Det var riktigt mysigt fast de inte hade chai eller choklad så jag fick ta en smoothie istället. Tyvärr var den också en besvikelse och jag kunde inte ens dricka upp den utan det fick bli en bit chokladtårta istället. Tur jag hade presentkort annars skulle det blivit dyrt!

Skolan idag var ganska slapp, utom sista lektionen som var sjukt jobbig. På gympan i morse gymmade vi däremot och det var faktiskt kul! Hade aldrig kunnat drömma om att det fanns så många maskiner som man kunde träna så mycket olika muskler på... Kommer definitivt ha träningsvärk imorgon, känner redan nu att jag är slut i hela kroppen - och ändå tränade jag inte så seriöst...

Tänkte på det när jag satt och fikade, jag borde ha med mig kameran överallt, man vill ha bilder på när man tex. sitter och fikar som vi gjorde idag. Bara spontanbilder sådär. Jag ska börja ha med mig kameran mer nu!

Det går framåt och det är nästan så att man börjar vänja sig vid att gå upp tidigt... Fast bara nästan.

As if I didn't have other stuff on my mind

Första dagen i skolan. Klarade att gå upp förvånansvärt lätt för att vara mig, trodde det skulle vara svårare. Svingade upp den ton tunga väskan på axeln och med datorn under armen började jag dra mig mot skolan. Efter lovet hade jag nästan glömt hur skoldatorn kan vara en riktigt pain in the ass. Inte nog med att den väger grymt mycket, man måste släpa runt med den överallt! När jag kämpat mig till skolan trodde jag lärarna skulle ha lite respekt och ha en lugn första dag, men inte då! Istället slängde det på oss mer arbete än vanligt och planerade mer prov och läxor än förra året. Som om jag inte har annat att tänka på.

Som ni märker är jag på lite dåligt humör, men när vi ändå pratar om skolan kan jag ta upp lite glada minnen istället! Jag kom ihåg när klassen var på klassresa typ andra dagen vi gick i skolan. Vi hade haft upprop dagen innan och sedan dagen efter det satte de oss på en buss som gick mitt in i skogen utanför Vännes i Pengsjö. När jag tänker tillbaka var det väldigt bra att de hade det här lilla lägret så tidigt för då hade man möjlighet att lära känna de i andra klassen också, det hade inte hunnit bli "vi mot dem" än. I Pengsjö fick vi göra mycket roligt. Vi fick bland annat laga mat i grupper, leka en liten turnering (som bland annat innehöll en vält kanot och springa i en rockring med 5 andra) och bara vara. Det låter kanske inget vidare men det var hur roligt som helst och man hade möjlighet att lära känna alla. Vi fick en liten stuga med en massa rum i och i varje rum fanns det 4 sängar. Man fick dela upp rummer hur man ville och vi övernattade en natt. Lärarna sov i en annan byggnad. En sak jag kom ihåg väl var att lärarna sa att det skulle vara släckt och tyst vid 11 på kvällen men det brydde sig ingen om. Vi satt och pratade och spelade musik i korridoren till klockan 4 på natten...
Det var roligt i Pengsjö och det var ett fint första minne med klassen!

Hur roligt det än är att åka snowboard kan jag inte låta bli att tänka på sommaren och längta dit!



Sista dagen på lovet

Idag blev det en tur till vindeln för att åka skidor, eller i mitt fall, snowboard! Jag hade med mig Cecilia och vi hade sjukt kul! Det var skönt att komma ut en hel dag, har varit lite mycket inne på sistone. Det gick inte så stelt som jag trodde, man har ju ändå inte åkt på ett år. Precis innan vi skulle åka hem fick Cissi låna min snowboard och jag fick ta över hennes skidor. Cissi hade lite problem att åka eftersom det var första gången hon stog på en bräda men det gick ändå hyfsat med min hjälp! Jag på skidor är väl inte världens bästa kombination heller... När man åkt snowboard i 5 år och sedan ställer sig på skidor kan man gissa resultatet... Jag hade nästan gjömt bort hur man åker skidor, det blir år fel håll liksom...

Det blev en lyckad dag och ett perfekt avslut på lovet!







Your tears don't fall. They crash around me.

Idag har Cecilia varit här och vi har bara varit hemma och slappat, skönt! Vi såg bland annat OC, som alltid är lika bra, och bara pratade. Ikväll blir det en lugn hemmakväll med Freedom Writers än en gång (man blir aldrig less på den heller).

Kan inte fatta att det snart är måndag och skolan drar igång igen. Inte kul. Tidiga morgonar och jobbiga prov. Men måste man gå i skolan så måste man. Jag njuter av ledigheten så länge den varar.

Memories. Thinking of you.

Breathe in for luck

Kameranörd som jag blivit blev det en tur till MediaMarkt med Alice för att titta på kameror idag! Det var superkul att titta på olika kameror och provfota varandra! Det fanns hur många bra kameror som helst men tyvärr inte den jag hade tittat ut. Vi gick runt i hela butiken och fastnade sedan framför Rock Band där jag och Alice ägde på gitarr och trummor! Alice var riktigt duktig på sin gitarr!



Våran favoritlåt är såklart Hands Down med Dashboard Confessional. Lyssna vettja!


Frost

Idag var det lika kallt som igår, om inte kallare. Tog mig till stan och gick ett tag med Cecilia och hennes utbytesstudent från Brasilien som ska bo hos henne ett tag, Pamela, och tittade på kläder. Hittade inget speciellt, men det kanske var lika bra, ska ju spara pengar.

Försökte vända på dynget i morse vilket inte gick så bra. Ställde klockan på 10 och när den ringde snoozade jag den några gånger innan jag slog av den. Jag var precis på att övertala mig själv att släpa mig upp innan jag somnade om. Vaknade då 12... Orkar inte försöka vända på dygnet, det är för jobbigt! Länge leve sovmorgonar. När jag väl vaknat fick jag syn på mitt fönster vilketvar fullt av frost och att solen lyste på det så att det blev väldigt vackert. Lyckades knäppa lite bilder.


You're hot then you're cold

Precis så kände jag när jag gick ut genom dörren från Linda. Efter att ha sett lite OC hos henne skulle jag börja vandra hemåt. Bara en hake. Termometern var nere på -25. Lite för kallt för min smak. Det till och med rök från hennes dörr när jag gick ur. Så kallt var det. Var tvungen att pälsa på mig dubbla strumpbyxor, mjukisbyxor, tröja, tjocktröja, sjal, halsduk, mössa och snowboardhandskar. Då frös jag inte, som tur var. Till min förvåning var det inte lika kallt som jag trodde. Det var faktiskt ganska skönt att bara gå. Fast det kanske berodde på att jag inte varit ute på hela dagen.

Imorgon (eller okej, idag) så blir det att gå på stan ett tag. Förmodligen kommer jag hem med en massa onödiga saker som bara skräpar. Och jag som ska spara. Jag måste verkligen skärpa mig. Fast vem kan undgå att tråna efter nya plagg i den nya HM katalogen? Allting var ju så snyggt! Något litet inköp blir det kanske. Sedan ska jag spara. Försöka iallafall.

Gillar denna låt. (Jag vet att du inte kommer att gillar den Cecilia ;))

Mot Rödäng!

Nu bär det av til Linda på Rödäng! Får hoppas jag övrelever kylan! Vi får se vad vi ska hitta på... Har ingen vidare blogglust idag så ni får nöja er med detta tråkiga inlägg :P

Myspys!

Avatar var hur bra som helst! Jag och Alice satt som kungar längst bak i sofforna men våran filt! Hur mysigt som helts! Blev lite besviken på 3D dock. Det var inte lika mycket 3D som jag trodde det skulle vara, det var typ som att se en vanlig film. Det kanske berodde på att jag satt långt bak, jag vet inte.. Det var superkul att se hur roliga alla såg ut i de extremt fula glasögonen iallafall! Filmen var helt klart värd att se, den var så fin och annorlunda!

Jag har ångrat mig. Kameran som jag funderade på förut var för dyr... Jag har hittat en annan som jag ska köpa om jag nu ska köpa en ny. Denna har jag bara hört gott om och Canon är riktigt bra :)
Detta är en Canon Powershot sx120 IS.




Avatar!

Ikväll blir det 3D bio med Alice! Vi ska ha med oss filt och sitta i sofforna och mysa till Avatar, gud vad roligt det kommer att bli! Jag ser framemot att se filmer som alla pratar om.

Idag försökte jag gå upp tidigt. Jag ställde till och med klockan på halv elva men inte blev det att gå upp då inte... Det blir väl så när man ligger uppe och funderar till 4.00 på natten...

Jag hittade världens finaste och bra kamera igår, den vill jag jättegärna ha! Problemet är såklart priset och om jag kommer ha användning av den... Jag fotar inte överdrivet mycket och är rädd att det ska vara slöseri med pengar. Jag har redan en bra men jag tycker bilderna lätt blir suddiga...
Detta är min drömkamera, en Canon Powershot SX-1 IS.


Nytt år

Ett nytt år är här och den är dags att reflektera lite över det gångna året. Här kommer 32 frågor om 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började gymnasiet.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Gjorde inga speciella nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.
4. Dog någon som stod dig nära?
Ja.
5. Vilka länder besökte du?
Ungern.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Nej, det är inget speciellt jag saknat.. tror jag.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
2 November.
8. Vad var din största framgång 2009?
Var bland de 3 med högst avgångsbetyg i nian :D
9. Största misstaget?
Spenderat alldeles för mycket pengar ;)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Är nästan aldrig sjuk men har under förra året varit med om en förkylning eller två och en släng av magsjuka :/ 
11. Bästa köpet?
Min mobil.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Kan inte komma på något specifikt men vänner lyser upp dagarna!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Sommarplågan I'm yours. Kommer aldrig glömma sommaren 2009 tack vare den låten.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Vet inte riktigt, har upplevt både glädje och sorg 2009.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Oj, ingen aning...
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte...
18. Hur tillbringade du julen?
Men kusinerna.
19. Blev du kär i år?
Privat.
20. Favoritprogram på TV?
Ser inte så mycket på TV nu för tiden men det får blir One Tree Hill, Vänner och Biggest loser, haha!
21. Bästa boken du läste i år?
Harry Potter och dödsrelikerna. 
22. Största musikaliska upptäckten?
Hmm... Upptäckt och upptäckt, Tokio Hotel står mig alltid närmast hjärtat men har även hittat Secondhand Serenade som är mycket bra!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Hmm... Smycken??
25. Något du önskade dig men inte fick?
Kom inte ihåg...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Det var så länge sen, kom inte ihåg ;P
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lite fler nya människor kanske.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Bättre stil än tidigare år iallafall!
29. Vad fick dig att må bra?
Människor omkring mig!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Tom Kaulitz ;)
31. Vem saknade du?
Mormor. Och, tufft att medge, men min gamla klass. Träffa alla bara en kväll skulle vara toppen.
32. De bästa nya människorna du träffade?
Träffade många nya vilket var super!

Marathon

Linda kom över en sväng igår vilket var hur mysigt som helst! Det är perfekt att vi bor så nära varandra så att vi bara kan komma över på 5 minuter. Vi båda hade varit inne hela dagen och men kände ändå för att bara ta det lugnt. Vi gjorde goda drinkar och åt en jättegod kaka som vi bakat, ryttarkaka tror jag den hette. Såklart blir kvällen inte fulländad utan några OC avsnitt vilket är vår nya drog, OC är alltid lika bra!







Alla har vi haft det.

Kändiscrush. Har vi inte alla haft en crush på en kändis någon gång?

So dim that spotlight, tell me things like
I can't take my eyes off of you
I'm no one special, just another wide-eyed girl
Who's desperately in love with you
Give me a photograph to hang on my wall
Superstar

You played in bars, you play guitar
And I'm invisible and everyone knows who you are
And you'll never see, you sing me to sleep
Every night from the radio


Taylor Swift – SuperStar

PANIK

Jag har panik. Min gamla dator startar inte. Den är helt väck. Surfade som vanligt då den helt plötsligt bara la av. Helt svart och den går inte att starta. Ingenting händer.

Världens problem tycker ni men ni förstår inte hur mycket jag har där. Jag har allt på den datorn. ALLT! Bland annat över 3000 bilder från min digitalkamera enbart!

Imorgon bär det av till närmsta teknikaffär för att lösa detta. Jag DÖR om den är sönder. Jag har ALLT på den datorn, alla minnen och ALLT! Jag skulle lyssnat på pappa när han tjatade om att jag skulle köpa en extern hårddisk...

Önska mig lycka till, I need it...

Kamera

Just nu funderar jag på att köpa en ny kamera. Visst, min gamla är bra men bilderna blir lätt suddiga och vill ha en kamera som tar fina bilder :)

Just nu är jag totalt lost. Det finns en miljon kameror där ute. Man måste veta vilken upplösning, bildkvalite, zoom, märke man vill ha och tusen andra saker. Jag vill bara ha en bra digitalkamera (på gränsen till system) som tar bra bilder. Ska det vara så svårt att hitta en bra och billig kamera?

Hjälp! Har ni något förslag på bra kameramärken? Nikon, Canon, Olympus?

2010

Då har ännu ett år passerat och nu är det 2010! Shit, tiden bara rinner iväg, allt går så fort! 

Det blev en väldigt lyckad nyårsafton tillslut. Kvällen inehåll allt från bussresande till några vändor rockband, frustna tår, vackra fyverkerier, mycket god chokladtårta och många glada miner. Kvällen blev lyckad och det var mysigt att umgås med så många och härliga människor!

Jag hoppas ni fick en lika lyckad nyår som jag!

RSS 2.0