Brännbollsyran!

Det var brännbollsyran i helgen! Gud vad kul vi hade! Vi var utklädda till nördar och hade riktigt kul! När vi tågade in på Mariehemsängarna med sterion på högsta volym och i full mundering kändes det som om alla stirrade, men det var bara roligt! Vi förlorade visserligen alla matcher vi spelade men vad spelar det för roll egentligen om alla hade skitkul!

Att alla stirrar har ju jag och Cecilia fått en viss erfarenhet av i helgen, eller hur Cissi? ;)

Här kommer några bilder från yran!






Vi måste ses igen tjejer!


Spotify

I ♥ Spotify!

Lyssna gärna på min playlist!
http://open.spotify.com/user/myknut/playlist/0IYrn6AKnXU2iqwhLc5hBs

Bal!

Imorgon är det bal! Gud vad mycket det är att tänka på, jag tror jag blir galen!

♥ Ska jag ha med mig ett par andra skor än mina 10cm högklackade pumps ifall jag får ont av dem?
♥ Var ska jag ha skorna? Jag vill inte ha en för stor väska, det passar inte till klänningen.
♥ När ska man vara där? 10 minuter innan, 5 minuter före?
♥ Vilken färg ska jag ha på naglarna? Rött, fransk manikyr?
♥ Ska jag duscha kvällen innan, på morgonen samma dag eller på eftermiddagen precis före balen?
♥ Vad ska jag göra om håret inte blir bra? Kommer jag att kunna fixa det så det ser snyggt ut?
♥ Vad händer om jag spiller någonting på min vita sidenklänning? Hur ska jag få bort det?
♥ Vad händer om jag ramlar i mina pumps?

Ahhhh! Ni ser, miljoner med frågor! Men jag måste övertala mig själv att det KOMMER att gå BRA! Det MÅSTE gå bra, och det kommer det. Det kommer nog att bli kul, det är inte i hela världen om jag råkar ramla eller så.
Nu måste jag plugga lite inför våra två SISTA prov i hela grundskolan! Gud så skönt när de är avklarade.

Take care!  

Klar!

Nu har jag suttit i två veckor och kämpat med mitt svenska och musikarbete. Imorgon är det sista inlämmningsdag och ikväll blev jag äntligen klar! Så himla skönt! Nu är det bara biologiprovet och svenskaprovet klar sen är jag fri! Sommarlovet ligger bara bakom hörnet och det är först idag som jag inser att jag har en dag kvar i skolan den här veckan, sedan en vanlig vecka och sedan på torddagen efter det är det sommarlov! Det är ju hur lite som helst! Nu är det bara att satsa allt det som är kvar och sedan ta ett välförtjänt sommarlov.



Idag var jag på skolans revy och den var super! Alla sjöng fantastiskt och det är nästan som man blev avundsjuk, jag vill också kunna sjunga så bra... Linda, du var toppen! Det var även en helt otrolig gitarrist som spelade ett jättekomplicerat gitarrsolo och alla skrek och hyllade honom som galna när han spelat klart, han var sjukt duktig.

Nu taggar jag Brännbollsyran nästa fredag! Det kommer att bli superkul tjejer!

Hetta

Idag var det stekande hett! Jag mötte upp en kompis och vi gick faktiskt in till stan (vilket är en bragd för mig som alltid åker buss eller cyklar). Vi kollade lite på kläder och åt glass. Riktigt sommrigt! Sedan tog vi en promenad tillbaka också.

Såg nyss den kända "knäckebrödsdansen" från talang för andra gången och garvade lika mycket då. Den är bara för rolig :D

Jag vill åka till Göteborg i sommar, någon som är på?

Blondin

Efter att ha suttit helt i mammas händer är jag nu två timmar senare blondin. Riktigt blondin. Det tog en evighet att dra håret genom den vackra mössan man hade på huvudet. Bara det tog säkert 45 minuter, sedan hade vi inte färgat än. Efter att ha duschat och torkat håret såg jag resultatet. Håret var blont, väldigt blont. Andra kanske inte tycker det är så stor skillnad med för en själv känns det som om man är en helt annan person. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka än, måste få tid att vänja mig. Det blev inte gult som förra gången iallafall, det är jag glad över.

Det här blev bra. Tror jag.

Respekt

Idag satt jag och åt middag med familjen då det ringde på dörren. Det var några barn från gatan som min syster umgås lite med så hon gick och öppnade. De blev besvärliga och ville komma in trots att min syrra sa att de inte fick komma in. Hon sa nej flera gånger och ändå fortsatte de tjaja och nästan pressade sig in genom dörren. Jag kände att nu får det vara nog och gick ut i hallen. För det första blev de helt chockade när de såg mig. Jag sa sedan att:
 -Vi äter faktiskt, ni får gå nu.

De gick blev tysta och genast ut genom dörren och försvann fort som bara den, de såg riktigt rädda ut. Ha, så mycket respekt man har för de äldre. Jag lovar, jag har aldrig känt mig så maktfull förut. Bara mitt appearance i hallen, jag svär, jag glömmer aldrig deras ansikten, och ändå hade jag höjde jag inte ens rösten.


Helg

Gud vad skönt med långhelg! Eftersom vi var lediga på fredag hade vi en extra dag ledigt vilket vad hur skönt som helst! Det känns att det är slutspurt i skolan nu, vi har inte så många prov och de arbeten vi gör är de sista vi gör i grundskolan. Så himla skönt!

Idag var jag på loppis. Jag tyckte det var bättre förra året men jag hittade en riktigt fin kjol som jag är extremt nöjd över. Här är en bild:


För någon dag sedan köpte jag äver tre par skor på skopunkten! Tre för två ni vet. Jag lägger in bilder på dem senare. Ett par är ett par svarta ballerinaskor med spänne vid tån och en pytteliten klack, det andra är också svarta fast högklackade och liknar brottarsandaler och de tredje är också högklackade fast bruna med öppen tå och med en liten guldlänk vid tån. Jag kan knappt berga mig för att använda mina nya skor!

Hoppas ni gör några fynt i vårrean också :)

Tidiga soliga mornar

Så har valborg varit. Jag var med några kompisar och tittade på brasan igår, vi hade jätteroligt! Jag brukar tycka det är jättetråkigt att bara stå och titta på brinnande pinnar men i år var det faktiskt roligt. När vi lyckades ta oss hem i kylan såg vi på Twilight, världens bästa film! Somnade där någon gång vid två och gick upp halv åtta för att Filippa skulle åka bort. Lite halvjobbigt att ta sig upp med det var faktiskt ganska skönt att komma upp tidigt för en gångs skull.

Efter lunch ska jag ner på stan och käka en glass på torget med Cissi, det är jättefint väder ute! Tyvärr håller jag på att blir förkyld så jag hoppas jag kommer att kunna njuta av solen iallafall!

Vi ses! 

RSS 2.0