Smells like teen flavours

Nu luktar det bullar i hela huset! Själva lukten är nästan bättre än smaken på bullarna, eller ska jag kanske säga att degen också är fruktansvärt god... Tur att jag har en sån underbar lillasyster som är så duktig på att baka! <3


That's my existence

Älskar. Texten. Allt.

I don't fit the picture, I'm not what you want me to be
You want me to change but all I feel is strange

Tokio Hotel ft. Kerli


Älskar att lyssna på texten i låtar. Det är så ofta det stämmer in på sitt eget liv. Nu gjorde inte den här låten det, men älskar textraden ovanför iallafall! Låtar säger mer än 1000 känslor.

In your shadow I can shine

Oj, oj, förlåt för att jag inte bloggat på länge! Orsaken är att jag faktiskt inte haft tid. Jag har varit sjukt upptagen, jag har knappt hunnit kolla facebook, då är man upptagen, haha! Nej, men denna helg har gått så himla fort och jag har hunnit göra hur mycket som helst! Fredagen var underbar, men vaknade med lite skavsår på fötterna efter den hårda natten ;) I lördags kom Cissi över och vi bara satt och pratade och såg High School Musical för 1254 gången, den funkar alltid! På kvällen gick jag över till Linda där Maggan också var och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar tills jag var tvungen att börja gå hem vid midnatt. I dag blir nog en söndag där jag ska göra en massa saker som jag inte hunnit med i helgen! 

Nu kan jag säga att det är på torsdag! PÅ TORDAG! Shit, kan inte fatta att jag äntligen ska se dem! Det kommer att bli helt underbart, nu gäller det bara att få en bra plats också! Det är inte så bra att bara mäta 1.64 över havet alla gånger...

Hos Linda bakade vi "chokladsemlor" vilket består av chokladbollssmet som man gör till semlor och har kladdkakesmet som fyllning. Det var hur gott som helst, fast det kanske inte ser så gott ut..



Tack för alla söta kommertarer jag fått! Det uppskattas!

Don't be afraid

Vad gör man inte för att få sommar nu? Det har varit så kallt så länge att nu tycker jag det är dags att sommaren kommer! Då kan man bada, sola och gå ut utan att frysa ihjäl. Fick in 4 tröjor under jackan idag och ändå frös jag... -30 är inte okej!

Sammtidigt som jag längtar efter sommaren lägtar jag lika mycket, om inte mer, till Tokio Hotel konserten som är om en vecka! Kan ni tänka er?! En vecka! Jag kom ihåg när det var över 150 dagar kvar... Det har gått så fort! Det är bara att vänja sig, för jag kommer att tjata om konserten ett tag nu, den är ju snart!



Pssst! Ny design, vad tycks? :)

Looking good

Håller just på att göra en ny design till bloggen som ska bli klar snart hoppas jag. Det tar mycket längre tid än vad man tror...

Nu till er läsare! Jag vet att ni finns, nu skulle jag bara vilja se det! Lämna gärna en kommentar då och då, det ger mig ännu mer motivation att blogga. Och framför allt - det blir mycket roligare!


Min tur dag...

...är inte idag. Det började med att termometern stod på -30. När det är så kallt vill man liksom inte gå ut. Alls. Hur som helst var jag tvungen att palla mig ut i kylan iallafall. När jag precis ska klä på mig för att gå till bussen ringer en kompis och frågar var jag är. Då slår det mig att jag har gympa och därför skulle tagit en buss som gått för en halvtimma sen. Great, jag skulle bli sen. Jag går därför till busshållsplatsen och står och väntar på nästa buss. När bussen ska komma när som helst känner jag plötsligt att jag inte bär lika tungt som jag brukar göra. I nästa sekund inser jag att jag glömt datorn hemma. Det var bara att vända om och gå tillbaka. Andra bussen missad. När jag kommer hem dumpar jag gympakläderna för jag inser att jag inte kommer hinna vara med på gympan och går till en busshållsplats längre bort för att kunna ta en buss som går oftare. När jag stått där ett tag och tror att jag missat den också kommer äntligen bussen. Tredje gången gillt alltså. Åker ändå upp till gympasalen och tittar på när klassen har idrott för att sedan äta lunch.

Inte alls en bra start på dagen med andra ord. Ibland får man såna dagar då allt går fel, detta var min otursdag. Vilken tur att den kom nu och inte när jag är i Stockholm! Måste börja plugga tunnelbanesystemet, fattar fortfarande ingenting...


Vi skriver in oss i evigheten

Nu har jag accepterat min plats i USA som utbytesstudent! Men andra ord - det är bestämmt att jag ska iväg nu! Både idag och igårkväll har jag fyllt i en massa papper och skrivit brev till ansökan. Det ska bli så spännande att få åka iväg! Spännande, men samtidigt läskigt. Men man måste våga saker här i livet, annar kommer man ingenstans! Visst, ett år är väldigt lång tid, men jag kommer ju alltid tillbaka och staden står fortfarande kvar som man lämnade den. Jag tror att jag, Cecilia och Elin kommer att få ett helt otroligt år! Det är så kul att vi går i samma klass och att alla åker sammtidigt! Jag och Cecilia till USA, medan Elin ska till Austalien. Vi kommer att få the time of our lifes!

America - Here I come!

I'm loosing direction

Hade precis Emelie på besök och vi kom precis fram till att vi kommer virra bort oss i Stockholm - totalt. Vi skulle lista ut vilken tunnelbana vi skulle ta för att komma till där vi ska bo - men utan resultat. Jag måste verkligen plugga på alla linjer och hållplatser, haha! Så om ni ser några vilsna blondiner i tunnelbanan - då är det vi!

Helt underbar söndag idag! Väldigt lugn, vilket var skönt. Har hunnit planera lite inför Stockholm iallafall och har även hunnit skriva lite brev till min ansökan till USA. Skönt att få lite gjort! Inget plugg ikväll som tur är, men undantag för tunnelbanestationer då såklart, haha!

Nu ska jag äta lite innan det blir att se Tough Love och sedan får kvällen rulla på som den kommer!

Farsan

Filmen igår var superbra! Den var väldigt rolig samtidigt som den var sorglig på vissa ställen. Man blev lite tårögd ibland... Den var sjukt kul och jag rekomnederar alla all gå och se den!

Idag ska jag fixa lite grejer, fylla i lite papper till USA och sen kommer även Emelie hit och vi ska planera inför Stockholmresan!

Åh, Stockholm, äntligen tillbaka! Åkte frittfall på Grönan sist jag var där, hur kul som helst! Nu blir det mest att shoppa antar jag. Förutom konserten såklart!


Bio!

Shit vilken helg! Har verkligen haft fullt upp! Dagen igår var helt underbar med både Cecilia och Alice på besök! Idag blev det att går på stan lite och handla tråkiga men nödvändiga saker. Ska försöka spara lite pengar till Stockholm nu som är om 11 dagar! Tagga!!

Ikväll blir det en sväng till bion! Det blir den nya komedin Farsan, jag har hört att den ska vara bra så jag hoppas på det!




Fly with me

Redan fredag imorgon! Dagarna bara flyger förbi! Jag och Cecilia disskuterade idag vem som hade flest låtar på sin Spotify-lista. Hon tyckte att det var fusk att jag hade drygt 100 låtar bara med Tokio Hotel, men det tyckte inte jag eftersom det också är musik och att jag fortfarande hade fler än henne om jag tog bort dem :P Visst, min Spotifylista kanske består till 30% av Tokio Hotel, men so what? Och vet ni? Idag är det prick 2 veckor och en och en halv timme tills jag står där i Globen och ska se dem, LIVE! Shit vad jag längtar! Vi ska ha så kul!

Några kompisar visade en ascool video idag där de satt ihop en massa olika låtar och bildat en ny! Det är inte bara en massa random låtar utan den har tänkt till så att texten ska bli bra också!


Dead and gone

Försov mig i morse och blev ganska sen till skolan... Det gick bra och fick lite extra sömn även fast det inte kändes så... Vaknade med ännu värre träningsvärk än igår och lite ridning på det så ligger jag här med ont i hela kroppen. Ser lite OS medans jag ska försöka skriva på ett arbete som ska in på fredag. Kul =( Mina hörlurar har dessutom gått sönder så man känner sig värsta handikappad i skolan när man inte kan lyssna på spotify.. Måste köpa nya snart... Intressant information, jag vet haha. Nej, nu måste jag plugga!

See ya!


Almost there!

Har nyss kommit hem efter en lång dag i skidbacken med skolan :P Det var jobbigt eftersom vi åkte så länge och jag hade en ny bräda som tar lite tid att vänja sig vid men jag hade sjukt kul!

Har också precis insett att det bara är 15 dagar kvar tills jag ska få se Tokio Hotel live i Globen! Det har nog inte sjunkit in i min hjärna än... Jag kan inte fatta att jag äntligen ska få se dem!

Nu tycker jag att en sån här är på sin plats:


I do

JA! Jag är antagen att åka till USA och göra ett utbytesår i år! Jag åker troligtvis i augusti om jag tackar ja till min plats! Men jag är antagen iallafall! Gud vad glad jag blir! Den här dagen har varit den bästa på länge, jag vet inte men idag har jag bara varit glad hela dagen - mer såna här dagar!



Som om inte det vore nog kommer Linda över på ett OC marathon, gud vad mysigt vi ska ha!, vi har mycket att ta igen!

Alla hjärtans dag

Idag är det den 14 Februari = Alla hjärtans dag!

Dagen började bra då jag vakande upp med fina kompisar efter en härlig (och sen!) filmkväll. Det blev inte så sent för mig dock, eftersom jag bara sov 4 timmar natten innan var jag rätt trött och somnade lite före alla andra... Fast klarade mig till tre iallafall!

Sedan bar det av till alla sportaffärer som finns i denna stad på jackt efter ett par skidglasögon. Det blev mindre lyckat, hittade inga fina. När jag kom hem umgick jag bara med familjen och nu har jag varit så duktig att jag till och med städat hela mitt rum - ordentligt! Fick även en present av familjen på denna fina dag! En chokladask med chokladhjärtan! Blev superglad och kan avslöja att det inte finns mycket kvar i den nu...

Hoppas ni söta lösare också fick en fin dag!


Lördagsmys

Kom precis hem från backen där jag provat min nya snowboard! Från början gick det skitdåligt men efter ett tag gick det mycket bättre! Den är jättehärlig att åka på! Jag provade min gamla snowboard efter jag åkt på den nya ett tag och det gick inte alls att åka med den då eftersom jag blivit så van att åka med den nya! Den gamla märkte jag först idag var dubbelt så lätt som den nya och väldigt svår att greppa i svängarna eftersom den inte har några stålkanter. Är sjukt nöjd med mitt köp iallafall! Det mystiska är att den ser svart ut i backen men i solljus blir den lila, haha.

Ikväll blir det filmkväll! Vi hyrde en massa filmer som vi ska se, längtar!

Right here, right now

That day never came! Idag är det äntligen fredag! Har gjort mina sista två prov för den här veckan och det känns jävligt bra. Har haft så mycket i veckan så det är inte sant. 

Ikväll blir det ut och dansa! Sitter nyduschad och ska precis äta och sedan ska jag till Linda innan vi far iväg! Jag kommer vara helt slut imorgon men who cares? Imorgon blir det lika fullt upp då jag ska ta en tur på min snowboard på dagen och sedan blir det movienight och sleepover med tjejorna på lördagen, mysigt!

11.02.2010

Idag har nog varit min lyckodag! De hade fått in ett plagg på H&M som jag väntat hur länge som helst på och dessutom hittade jag en grå sjal på carlings som var skitsnygg! Har letat hur länge som helst efter en sån! Funderar på att köpa den imorgon, fast den var ganska dyr, 200 spänn... Vi hade även en jätterolig musiklek på skolan idag där en person fick ha på sig hörlurar och nynna till en låt medan de andra skulle gissa, hur kul som helst!

Imorgon är det fredag! Så himla skönt! I helgen blir det ganska fullt upp men det ska bara bli roligt!

Forever today, forever tonight

Idag har jag varit med om något riktigt pinsamt. Vi hade dans på skolan och vi håller på att göra en ganska svår koregrafi på hip-hopen där vi ligger på golvet och snurrar och en massa. Det började med att vi gjorde allting i helgrupp och sedan två små grupper. Det var inte så farligt och vi har gjort så förut, men sen fick vi dansa två och två plus att vi skulle förmedla en känsla sammtidigt!
Jag menar, hallå? Jag kan inte tänka på hur jag ska dansa, vilken arm som ska ut, hur länge snurren på golvet varar och hålla en min! Dessutom är teater det värsta jag vet då jag har jättesvårt att förmedla ett budskap med kroppen och ändra tonläge med rösten på begäran. Dansen var rolig för en gångs skull iallafall och det var kul! Lite jobbigt att jag har ridning direkt efter det men det går bra, är helt slut nu men det funkar!

Nu blir det mer plugg som väntar, men listan blir kortare! Har haft sjukt mycket i vecka så det ska blir skönt när det blir fredag!

Tyskaprov
Spanskaprov
Svenska läxförhör
Georafiinlämning
Engelskaprov 


Times are changing

Idag har jag köpt en ny snowboard! Jag har varit i behov av en snowboard hur länge som helst nu! Min förra är för kort och har egentligen alltid varit det. Nu kände jag att det var dags att hitta en ny - lagom lång, så jag har letat lite på blocket och hittade en skitsnygg! Billigt också! På bilden var den skitsnygg och när vi kollade på den i verkligheten också. Jag tvekade inte en sekund, jag visste att det var den här jag ville ha så vi köpte den, endast 600 spänn och använd en vinter, så gott som ny.

Det endra problemet var att på bilden och även när vi var utomhus på dagen då det var ljust såg den svart ut, jag hade aldrig en tanke på att den kunde vara en annan färg. Sedan när jag kom hem och den stog i köket under kökslampan så jag att den inte alls var svart, utan... lila. Det blev en liten chock och jag blev skitsur först eftersom det var en svart och endast svart bräda jag ville ha. Sedan insåg jag att den fortfarande var lika snygg, det var bara färgen som såg lite annorlunda ut i starkt ljus. Dessutom har typ alla svarta brädor så det kan vara coolt med en lila, skilja sig från mängden :P
Så om ni ser en tjej på en lila bräda svisha förbi i backen - då är det jag!






Tell me what to say

Har så sjukt mycket den här veckan så det är inte sant. För att sammanfatta, 5 prov/läxförhör/inlämningar på 4 dagar. Det är inte mänskligt och borde förbjudas. Jag ska göra mitt bästa för att klara mig igenom veckan, hoppas att nästa vecka blir lugnare.

Linda kom över ett tag och räddade mig från allt plugg. Vilken solstråle! Vi satt och pratade framför tända ljus och en kopp te och vatten, hur mysigt som helst! Det måste vi göra oftare, det var så länge sen sist!

Ni kanske kom ihåg att jag sa att jag skulle ändra designen på min blogg. Det ska jag också... när jag får lite tid över. Jag exprementerar med lite olika headrar och designer så vi får se hur det ser ut i slutändan!

Nu ska jag sova, god natt!

Rinner ut i sanden...

Jag hatar pluggdagar då man är hemma för att göra en massa plugg och sen när dagen är slut känns det som att man inte gjort ett skit. Idag var jag bara hemma och försökte få lite plugg ur världen. Det känns som att jag inte kommit någonvart fast jag började klockan 12 i morse och sedan hållt på till och från...

Ska nog göra som Alice och lista saker jag gjort så känns det kanske bättre...

Jobbat
Pluggat tyska glosor
Läst svenska läxa
Pluggat inför engelskaprovet

Jag har faktiskt hunnit med litegrann iallafall... Nu ska jag plugga lite mer tyska innan det blir dags för sängen. Hoppas ni har haft en mysig söndag!

Shine

Igår blev det några fina foton, kanske inte så många eftersom vi höll på att frysa ihjäl om fingrar och tår, men bättre än inga! Igår blev det en ganska lugn dag, var hos Cecilia ett tag innan vi åkte hem till mig och såg på en film som heter Seven Punds. Filmen var helt okej, ganska komplicerad och man fick inget grepp om vad den handlade om förrän i slutet vilket var lite irriterande. Idag blir det en massa plugg igen, fattar inte hur skolan tror att vi ska hinna allt. Hoppas på att få träffa Linda ett tag också, det var hur länge som helst sen vi sågs!

2009

2010


Haha, någon skillnad?


Helg!

Helg igen! Så himla skönt! Matteprovet gick bra tycker jag, man har alltid några småfel men det kändes som om det gick bra! Kvällen som följde blev underbar och jag är så glad just nu!

Idag blir det att rota fram kameran och ta lite bilder men Cissi. Ska ta lite på snön och sånt om jag nu hamnar på något varmt ställe i USA!

Thinking of you

God bless America

Nu är intervjun med YFU klar! Det gick bättre än förväntat! Det kändes som att prata med kompisar nästan. Jag var lite nervös innan men det gick över när de kommit och vi satt och ner och börjat prata. De frågade de vanligaste frågorna om varför jag ville åka som utbytesstudent, varför USA, om jag rest förut osv.

Det var tre stycken som intervjuade mig och två av dem hade själva varit iväg ett år, en till USA och en till Holland. Det var intressant och höra vad de hade varit med om och jag blev ännu mer taggad! Om allt går som det ska är jag i USA om 6 månader... Shit, det kan man inte tro. Men det är en once in a life time upplevelse som jag inte vill missa även om jag kommer sakna alla här till tusen så finns de riktiga vännerna kvar när jag kommer hem igen! Nu väntar jag bara på antagningsbeskedet som kommer om ca. en månad. Hoppas jag blir antagen!

Nu blir det matte som alltid, provet är imorgon. Skönt att göra bort det. Önskar jag kunde säga att jag sitter här men en kopp rykande te i handen och tända ljus men tyvärr dricker jag inte te (smakar ju bara varmt vatten!) och jag har inga ljus heller... Måste investera i ett par ljus! De är så mysiga! Det ska göras i helgen!

Exakt en månad kvar till...

...Tokio Hotel konserten i Stockholm! Kan knappt bärga mig! Kan inte fatta att tiden gått så fort! Som de flesta av er som läser min blogg vet har jag varit ett fan av gruppen väldigt länge, sedan Maj 2007 för att vara exakt. Jag skulle gå på konserten i Stockholm den 3 April 2008 men den blev inställd pga. att Bill var tvungen att operera bort en cysta på stämmbanden. Nu är det andra gången gillt och det kommer bli en otrolig upplevelse!

Nu börjar jag inse att jag verkligen ska till Stockholm och se dom. Shit, det är för bra för att vara sant! Låt den 4 Mars komma snart!






Can you hear me

Måste börja med att säga tack för alla söta kommentarer jag fått, jag uppskattar dem verkligen! Dagen har rullat på som vanligt, kom nyss hem från ridningen och nu blir det mer plugg, tyvärr... Ska bli så skönt på fredag då matteprovet är gjort! De flesta tycker procenträkning är lätt men jag har alltid haft lite svårt för just det... Jag får plugga mycket och helt enkelt hoppas på det bästa!

FYI, är aldrig en nachotallrik på Starz, det är inte gott. År det till lunch idag och det var typ jättelite kall köttfärs och orange, äcklig Mcdonalds ost. Haha, låter lite bortskämt men om man äterpå resturang varje dag upptäcker man att det inte är så gott som man tyckte från början...

Nej, nu måste jag sätta igång och plugga!

Jag hatar...

...matte just nu. Sitter just nu och försöker få in alla mattetal tills på fredag då vi har prov. Inte kul kan jag säga... Brukar ha hyfsat lätt för matte men det går alltid sämre på proven så det skadar inte att förbereda sig... Måste man plugga så måste man. Ska ta mig en dusch och sedan blir det att fortsätta... Tur att man har Spotify! Ni kanske har tips på lite musik som piggar upp?


I've got 99 problems...

... kanske inte riktigt men Cecilia har gått runt och sjungit på en låt som går så hela dagen! Nu är tisdagen snart slut, bara en massa redovisningar kvar. Jag behöver inte redovisa idag eftersom en i min grupp inte är här så det blir imorgon. Hade velat göra bort det idag, but what can I do? Var nyss uppe och redovisade iallafall, det gick förvånansvärt bra! Mycket bättre än jag trodde det skulle gå. Var inte ens nervös eller rodnade!

Har även haft gym på idrotten vilket var chill, vi fick gå typ en halvtimme tidigare. Åt en supergod macka på Subway och snart blir det hem och plugga, plugga, plugga :( Har lite matte som måste göras och även tyska. Ska bli så skönt när det är gjort!

Har glömt att säga att jag har en intervju med utybytesorganisationen YFU på torsdag! Jag ska bli intervjuad om mitt eventuella utbytesår som jag åker på i augusti isåfall! Är lite nervös inför vad de kommer att fråga men intalar mig själv att det kommer gå bra!

Så här roligt vi på lektionerna på UIG ;) Haha, shit hur man ser ut efter en en dag i skolan och snöstorm!




Ledig

Idag har jag varit ledig! Det var fruktansvärt skönt att sova ut i morse, sov hela 9 timmar! Det är mycket för att vara jag... Idag har jag gått på stan men lyckades gå hem utan att ha köpt några kläder! *stolt* Däremot blev det lite annat onödligt men det får man räkna med tycker jag... Min lediga dag spenderade jag på som sagt på stan med Cecilia där vi även stötte på Linda vilket var bara trevligt!

Ikväll blir det att träna in den muntliga redovisningen för imorgon, usch, jag HATAR att prata inför klassen! Lite tyska kan jag nog klämma in också. Sedan klockan 22 blir det belöning för all möda jag gjort (kommer göra förhoppningsvis), Tough Love går på tv! Älskar det programmet om hur tjejer ska hitta den rätta. Se det!

Har varit på strålande humör idag och hoppas att de håller i sig! Tänke bjuda med en spontanbild tagen med mobilen från söndag morgon i ö-vik. Vi väntar på taxin och sitter och värmer oss på elementen i ett trapphus, men alla väskor! Alla är som zombies, eller ska man säga dansbakis?






Oförglömligt

Vilken underbar helg jag har haft! Var till Ö-vik med ett supergäng som jag hade så kul med! Vi bodde i en jättefin lägenhet och lyxade oss med taxi överallt, haha! Kommer aldrig glömma de sena nätterna och härliga mornarna. Vi har dansat som aldrig förr och haft the time of our lives! På lördagen hann vi även med att gå på stan en sväng och flörtat till oss drickor och sallader till pizzan hos pizzaerian Castello - två gånger!

Jag har träffat många nya och härliga människor och detta är en helg jag aldrig kommer att glömma! De härliga danserna på slutet till de fina låtarna men fina personer, kan det bli bättre?

Stressad med packningen som jag var glömde jag såklart kameran hemma! Men ingen idé att sörja över det, Linda var smart nog att ha med sig sin! Blev lite bilder, lägger upp några sen!

Nu ska jag sova, har ändå dansat i 16 timmar i helgen och kommit i säng vid 6 på morgonen både fredag och lördag...

You came into my life and I thought
Hey, you know, this could be something


RSS 2.0