Home sweet home

Nu är jag hemma igen!
Som vanligt när vi flyger, känns det som, blir det alltid något problem. Planet från Budapest var nästan en timme försenat vilket gjorde att vi missade planet som skulle ta oss från Arlanda till Umeå. Vi fick då beskedet att nästa plan till Umeå gick på måndag morgon. Kul, tänkte vi, det går ju inte, skolan och allt börjar ju på måndag. Så vi frågade om det inte gick något plan från bromma och det gjorde det. Så då fick vi åka hem den kvällen iallafall. Vilken tur, jag hade åkt på världens förkylning och hade dessutom hög feber så jag hade absolut ingen lust att sova över på Arlanda. Så vid niotiden var jag hemma och jag gick och la mig direkt, var helt slut. Efter elva timmars sömn är de mesta av febern borta men den lämnade efter sig en enorm förkylning istället.

Nu ska jag sätta mig och rensa bland de 300 bilder jag tog i Budapest så ni får se hur det ser ut där.
Förutom krånglet med flyg så hade jag en underbar vecka där, det var så vackert allting och en så mysig stad. För att inte tala om shoppingen, har inte vågat räkna ut vad jag är skyldig mamma och pappa än...


Budapest!

Imorgonbitti bär det av till Budapest! Men godis och tidningar inköpta är jag så redo som man kan bli! Skadar ju inte att jag hade 99% Luck på Facebook idag... Hehe, jag är nog lite beroende av Facebook...

Vi ses om en vecka!


Chaos

Just nu är det kaos på mitt rum. Kläder ligger slängda lite överallt och det är allmänt stökigt. Jag håller just på att börja packa, ja ni läste rätt, börja packa, jag är alltid ute i sista sekunden men att packa. Imorgon bär det av och jag börjar packa nu. Fast samtidigt tycker jag inte det tar så himla lång tid att packa, det är bara att gissa att det man vill ha med sig är tvättat... Upptäckte också på bilden att jag bara har typ svara och vita kläder, haha!

Jag är spänt på imorgon iallafall, det ska bli jättekul att resa till Budapest! Har laddat upp med en massa tidningar att läsa på planet och lite godis blir det nog också.

Såhär det det ut på min säng just nu:


Jag hinner nog blogga en gång till innan jag far, efter det kommer jag inte kunna blogga förän på tidigast fredag då jag kommer hem!

The accidental husband

Idag blev det mys på fiket Costas med Linda, riktigt mysigt hade vi! Det var första gången jag var där och det blir definitivt fler. Ikväll kommer Linda hit och det blir mys framför tv:n med en stor påse godis och en film vi hyrde idag, The accidental husband. Det verkar jättebra, någon som har sett den?

Hoppas ni får en bra lördagkväll, nu är det dags för lördagsmyyyyys!


Love&Death

I can give you
You can give me
Something, everything

You are with me
I am with you
Always, Join me in


Love and death
Love and death
Don’t you mess don’t you mess
With my heart

Youtube har blivit så dåligt så det finns ingen musik där längre så jag kan tyvärr inte posta någon video att lyssna på... Sök istället på Tokio Hotel - Love&Death på Spotify, funkar det också :)


Snow

Idag har det snöat! Det har snöat för någon dag sedan här men då var det över natten. Idag fick man se flingorna dala ner till marken, det känndes riktigt mysigt faktiskt! Inte att cykla i då som jag gjorde i morse men det är en annan historia...

Idag har det äntligen blivit höstlov! Om tre dagar är jag just nu i denna stund i det vackra Ungern och Budapest! Det ska bli så häftigt att få åka dit, jag längtar!

Som ni säkert märkt har jag en ny design! Var så less på min gamla så jag kände för en förändring! Men vad tycker ni egentligen om den? Ska jag byta tillbaka till den gamla eller ska jag behålla den här? Var ärliga, jag tar inte illa upp!
Rösta gärna till vänster.

Sitter fortfarande och ler åt att Tokio Hotel kommer till Sverige, nu gäller det att få tag i biljetter bara, vilket inte är det lättaste, sist var de slut på en halvtimme...



Ha en härlig fredagskväll allihopa!


Onödigt

Varför ska jag veta hur en stjärna föds eller dör? Eller vad en snubbe som hette Eratosthenes gjorde?
Det är det jag har gjort hela kvällen iallafall. Har naturkunskapsprov imorgon, ska försöka plugga lite nu inna jag ska gå och lägga mig. Jag har varit sjukt trött och hängig hela dagen, det har varit jättejobbigt att gå i skolan...

Men imorgon är det inte vilken fredag som helst, det är HÖSTLOV imorgon! Eller efter skolan imorgon, då börjar lovet! Äntligen! Shit, det känns som om det var igår jag började gymnasiet. Nu är det inte långt kvar tills jag åker till Budapest! Jag har nog fortfarande inte fattat att jag ska dit... Det brukar komma först när jag sitter på planet...

Nu måste jag plugga, cya!

OMG!!!!!!!

TOKIO HOTEL KOMMER TILL SVERIGE DEN 4 OCH 5 MARS!
ÄNTLIGEN!

Jag skulle åka förra året då de skulle komma men den ställdes in pga att Bill blev sjuk som de flesta vet. Jag vet inte vad jag tänker, jag är fortfarande i chock.

Jag har nog inte riktigt insett att det äntligen händer än... Nu är det bara problemet med vem ska jag gå? Jag har ingen kompis som gillar TH så det blir lite svårt... Hoppas det löser sig...

MEN FATTA ATT DE ÄNTLIGEN KOMMER HIT!

OMFG!


Annoying

Något som jag stör mig så in i helvete på är dom jäva reklamerna men Basshunter på Spotify! Alla himla avbrott med "Hallå, hallå, du sänkte inte ljudet eller nåt nu va?" eller "Hello, this is Basshunter, you have to check out my new reckord... which is great... to be honest." Ahh, kan man inte få lyssna på sin musik ifred utan att Basshunter ska komma och störa!

Nästan allt verkar gå fel idag. Måste kolla min luck på Facebook.

Lost

Kanske inte låter som världens problem men jag glämde min laddare på skolan! Hur kunde jag vara så idiotisk att inte kolla om jag hade med den inna jag for hem?! Jag har absolut ingen lust att betala typ 800 spänn för en ny just nu! Så nu är jag arg! På mig själv! AHH!

15.03

Såhär kul har jag och Cecilia på Geografilektionen på UIG kl. 15.03 en vanlig, tråkig tisdagseftermiddag.



...och såhär tråkigt.



Prov

Har tre prov den här veckan. Kul säger jag. Så egentligen har jag inte tid att sitta här och blogga så det får bli ett väldigt kort inlägg idag. På tal om prov så fick jag igen mitt spanska prov som jag gjorde för någon vecka sen, 57,5p av 60 = MVG! Kanske låter skrytigt men jag är så himla stolt!

Nä, nu måste jag förtsätta med pluggandet! Ni får nöja er med dagens låt som jag haft på hjärnan ett tag ;)


New York baby!

Från tjuvlyssnat:
Två fjortistjejer sitter och pratar om vad de ska göra efter att de har slutat 9:an.
Tjej 1: Man kanske borde åka till USA och bli en sån där… auschwitz.

Min kompis Cecilia ska göra ett utbytesår till USA nästa år och jag hoppas till gud att hon har mer koll än de här tjejerna! Nej, men det vet jag att hon har så det är nog lugnt, men jag kommer att sakna henne som bara den!

Jag skulle också gjort ett utbytesår om man inte behövde gå om ett år.... Eller gå om, gå ett år extra. Men det låter hur kul som helst och om man inte behövde gå om skulle jag sätta mig på planet direkt! Tänkt att uppleva allt det där med cheerleaders och se USA... Okej, det kanske inte alls är som i filmerna men lite kanske? Jag skulle vilja se de där gula taxibilarna i New York och Hollywoodskylten i LA... På tal om NY, Cecilia ska dit på höstlovet! Om jag är avundsjuk? Nej då... *visslar*. Nej men jag hoppas hon får jättekul och jag ska ju faktiskt till Budapest, det ska bli jätteroligt.

Att bero på New York, den här kören av mellanstadiebarn(?) är helt fantastiska! PS22 heter dom och alla lever sig in sådär härligt, annat var det på mina musiklektioner i typ femman...


Attention

I'm trying to tell you
I'm trying to know you
I'm dying to show you
Fighting to get you

Soon as you got me
You go and drop me
It's cool when you burn me
I love how you hurt me

Oh no
I'll never let you go
Oh no
I hate that I need you so

It's not what you said, it's the way you say it
It's not what you did, it's the way you do it
Sick and tired of needing your affection
I chose to be lonely
Than live without your attention

Tokio Hotel - Attention

Night

Idag blev det stan ett tag, letar ny vinterjacka. Hittade faktiskt många fina på H&M, synd att min storlek alltid tar slut först... Jag vill ha en svart kappa som är lite längre men inte för lång. Väntar med att köpa någon tills jag varit i Budapest, kanske hittar någon där ;)

Ikväll blir det filmkväll med tjejerna, mysigt! Hoppas på en rolig kväll.
Vi ses!

Perfection

Har precis gjort mig iordning för att gå ut med Linda ikväll! Vi ska ut och dansa, det kommer att bli så kul! Kvällens outfit kommer nedan!



Hoppas ni får en bra fredag!

Confession

Okej, jag erkänner. Jag är en riktig lipsill när det kommer till filmer. Har nyss haft en mysig kväll på rödäng hemma hos Linda. Vi kokade varm choklad (som tyvärr inte blev av igår) och bunkrade upp oss framför "The Notebook" (Dagboken). Jag har sett filmen några gånger förut men det är lika känsligt varje gång. Tårarna bara rann och det var inte bara i slutet. Man blir helt tagen alltså.

Nu måste jag nog sova. Tack för en toppenkväll Linda!


Fool

Jag gjorde precis bort mig rejält. Jag hade precis ätit middag och var på väg ut ur köket när jag ser ett par svarta mjukisbyxor hänga över soffan. Jag utbrister irriterat:

-Vems mjukisbyxor är det som legat här i typ en vecka?!

Jag tar en närmare till och inser att det är mina.

-Är det mina?, säger jag förvånat innan jag mumlar oj då och smyger åt mig byxorna innan jag smiter ut ur köket och lämnar skrattande familjemedlemmar bakom mig.

Innan det hände så hann jag och Cecilia baka en smarrig kladdkaka med Marabou mjölkchoklad i.
Mums!


Silence has been killing you

Shit vad jag är trött! Jag är helt slut efter att ha haft både dans och ridning på rak, det tar på lite grann! Speciellt eftersom jag hade en stel häst, är helt slut i armarna, kan knappt trycka ner tangenterna... Fast dansen var jätterolig, jag gillar hip-hop mer och mer. Jag skulle egentligen på en föreläsning men valde ridningen istället, vilket jag är glad att jag gjorde, fick höra att föreläsningen inte var så bra, hehe.

Snart är det fredag igen! Shit vad fort det går! Har inga speciella planer inför helgen, men jag vill hitta på något så ring gärna mig!

Snart är det Grey's, brukar inte det men funderar på att krypa upp i soffan men en kopp varm choklad och bara mysa.
Kram!


Addicted

Tre tjejer ~17 sitter och diskuterar den enas nya pojkvän.
Tjej 1:
Men är ni tillsammans nu!? Varför har du inte sagt något? Jag har inte sett någon ändrad status på Facebook!
Tjej 2: Nej, måste man ändra direkt eller?
Tjej 1: Ja, klart man måste. Du är inte ihop på riktigt förrän du ändrat status.
Tjej 3: Jag känner en tjej som var ihop med sin kille i nästan tre månader innan hon ändrade. Båda två stod liksom som singel!
Tjej 1: Men shit… är de fortfarande tillsammans då?
Tjej 3: Ja, jag tror det.
Tjej 1: Va!? Det är ju helt sjukt! Det kommer ta slut när som helst.

Äkta Facebookberoende... Det är inte jag det... *visslar oskyldigt*

Break down

Jag höll på att bryta ihop när jag satt på skolan och mitt spotify kraschade. Jag försökte få igång någont låt och då började den bara flippa mellan olika låtar samtidigt som det inte kom något ljud. Jag fick upp ett medelande att det var nåt fel på mitt soundcard och att "spotify can't play music". Jag provade installera om det och allt men inget hjälpte. När jag kom hem gjorde jag ett uppgivet försök att starta om datorn. Och då började det funka igen! Vad idiotiskt att jag inte bara startade om den från början... *suck*. Där led man en hel dag utan spotify = toryr.

Lyssna gärna på min playlist förresten!
http://open.spotify.com/user/myknut/playlist/0IYrn6AKnXU2iqwhLc5hBs

Spotify in my heart <3  

Jag hatar...

...att försova sig! Jag var så smart i morse att jag lyckades med det. Jag hade ställt klockan på 07.45 och då snoozade jag den några gånger för att sedan stänga av den. Då tänkte jag det klassiska "bara en minut till" och såklart så somnade jag om. Nästan en och en halvtimme senare, 09.05 (!) vaknade jag! Jag skulle då åka om en halvtimme! Det var bara att rusa upp ur sängen, slänga i sig en macka, snabb fixa håret och måla lite mascara, slänga på sig första bästa kläder och cykla iväg. Som tur var hann jag i tid men det är inget jag gör om! Usch vad stressigt det var...

Imorgon ska jag gå upp i tid...

Lazy sunday

Idag har det varit en väldigt lugn söndag. Har bara varit hemma och latat mig. Eller, lite träning har jag hunnit med också faktiskt. Jag kollade just på mitt skolschema inför nästa vecka och det är tomt. Så jävla skönt! Från att ha haft ganska mycket till att ha ett tomt schema, det måste nästan firas!

Jag har även hunnit med att baka lite idag, en kladdkaka som såg så himla god ut men som var lite av en besvikelse, det blev nåt fel i receptet tror jag...

Ingen depp för det! Imorgon är det måndag och det ska faktiskt bli kul att träffa alla från klassen igen! För första gången på länge könns en måndag inte så jobbig, förutom att stiga upp på morgonen såklart.. Men jag ska nog kunna kravla mig upp!


They're telling me it's beautiful

Idag blev det stan. Köpte inte mycket, bara ett par vantar vilket jag var i stort behov av. Mina gammla var håliga och fula så jag köpte ett par nya. Jag försöker att inte köpa så mycket nu iför Budapest (kan ni fatta att jag åker om två veckor?!) så jag kan shoppa lite där. Jag kanske inte hittar så jättemycket eftersom stilarna skiljer sig mycket mellan länder men lite sjalar och sånt vågar jag hoppas på.
Ikväll blir det att åka till Teg till Linn. Det ska bli kul, har inte sett henne på hur länge som helst!

På stan fikade jag med Cecilia. Det blev mysigt trots den sura och otrevliga tjejen i kassan. Vi satt där riktigt länge och bara pratade - mysigt!


You and me <3

Filmtime

Har nyss kommit hem från bion! Såg Fame med jättehärliga tjejer, tack för en rolig kväll, det var super! Filmen var helt okej, den handlade inte om något speciellt, den var lite seg faktiskt... Och jag brukar gilla de flesta filmer jag ser på bio jättemycket men den här var faktiskt bara sådär. Det var kul att gå på bio med tjejorna iallafall!



Cykelfärden hem var hemsk! Det var iskallt, men trevligt! Att jag aldrig lär mig att man inte kan ha strumbyxor och tygskor fortfarande! Innan bion var det jättefint vid älven - något jag förökte fånga på min mobilkamera - utan att lyckats...


Hoppas ni också fått en fin fredag!

Angel don't you cry, I'll meet you on the other side

Har nyss gjort engelska läxan som gick ut på att man sitter och pratar med sig själv haha! Nej, men man skulle läsa upp en saga som man gjort och spela in det till bilder som man själv ritat, som en bok ungefär. Det är skitkonstigt för det känns som att prata med sig själv... Och så är det så irriterande för att man måste ta om det hundra gånger för att man stakar sig och säger fel hela tiden - nu vet jag hur skådespelare känner!

Nu ska jag tagga FAME imorgon! Den verkar så himla bra och det ska bli så roligt! Jag taggar även lunch på resturang - som vi får varje dag men ändå, det är dagens höjdpunkt!

Nu ska jag snart sova, måste sova tidigt ikväll, har blivit alldeles för sent de senaste nätterna...
God natt!

Dagens låt

Dagens låt är såklart av Tokio Hotel. Ta er tid att lyssna pch var inte som alla recensenter som bara dömer utifrån gruppens namn och hur de ser ut.
Denna låt är en superlåt!

HUMANOID

Sitter nu och pluggar tyska samtidigt som jag lyssnar på Tokio Hotels nya album Humanoid på allt för hög volym. Haha, jag plyggar tyska och lyssnar på tysk musik! Okej, dåligt skämt...
Idag har det varit en jättebra dag! Höll på att somna första lektionen men sedan rullade det bara på. Hade spanskaprovet och det gick bra hoppas jag, det kändes så. Vi hade även dans och det var jättekul! Vi dansar till en låt som heter Arab Money av Busta Rymes och den är faktiskt bra! Även fast hip-hop inte direkt är min favoritmusik....

Ridningen gick också bra, hade hoppning! Skulle kunna ge en lång beskrivning av hur det gick men det skulle vara så tråkigt att läsa för er. Det gick skitbra och är jättenöjd iallafall!

Nu är det bestämmt och bokat! Jag ska på bio med några tjejer från klassen på fredag och se premiären av FAME! Det verkar vara en jättebra film och det ska bli jättekul!

Nu måste jag plugga in glosorna... :(
Här är mina album som jag fick idag av Tokio Hotel! Ett tyskt och ett engleskt!

Depressing

Jag tycker att en av de mest deprimerande sakerna är när man har glömt mobilen i jackfickan eller något så man inte har kollat den på väldigt lång tid och man upptäcker då när man tar upp den att man inte har några nya sms. Nu får ni inte tro att jag är värsta mobilnörden men jag tycker bara det är så roligt när man fått sms, när det står "du har ett nytt meddelande". Sånt förgyller min dag, bara ett litet sms betyder för mig. Jag gillar spontana sms som kan vara helt flum, det är bara härligt.

Idag har jag varit på superhumör, det har varit en rolig dag, jag älskar mina klasskompisar! Det enda negativa är att vi har börjat läsa georgafi i block igen, vilket betyder att vi har det varje dag i typ 3 veckor... Så himla drygt, vi har världens drygaste lärare, man somnar nästan när han pratar... Spanska prov imorgon, måste plugga nu, hoppas det går bra!

Tokio Hotels nya skiva släpps imorgon! Hoppas den ligger och väntar i brevlådan när jag kommer hem!
 

Lyckorus

Ja! Har precis haft lilla julafton här hemma. Har fått det jag beställde från H&M-katalogen! För en gångs skull hittade jag något! Jag köpte en vanlig vit basic t-shirt som man kan ha under kjolar och sånt och så köpte jag en jättefin brun, stickad, lång polotröja som passade mig jättebra! Ska kanske ha den bruna imorgon, det blir nog bra! :D

Nä, nu ska jag plugga spanska.

Loud

Lyssnar just nu på Tokio Hotels nya låt "Zoom" på högsta volym. AJABAJA! Jag skulle ju vänta tills albumet kom ut innan jag skulle lyssna på några låtar! Jag tycker iallafall jag har varit duktigt som bara lyssnat på Automatic/sch, Humanoid och nu Zoom när alla låtarna nu finns ute på Spotify. Jag kan knappt vänta tills jag håller albumet i handen vilket är på ONSDAG förhoppningsvis! Då ska jag sitta hela kvällen och bara njuta. Har jag väntat i 2 år på ett nytt album kan jag vänta 2 dagar innan jag lyssnar på fler låtar.  Jag vet att Tom spelar piano live i låten Zoom och jag har sett ett litet klipp, så fruktansvärt vackert!

Nu måste jag återgå till mitt engleskaarbete och plugga till mitt spanska prov!
Adiós!

Mysig helg

I helgen har det varit full fart. Jag har gjort något alla tre dagar (ja, fredag är också helg, eller iallafall kvällen). Fredagen var jätterolig helt igenom. Lördagen var också rolig, såg en film som heter "I love you man", den rekomenderar jag starkt! Den var jötterolig! Idag är det söndag, men det är ingen vanlig söndag, det är kanelbullens dag! Och vad har man bakat då om inte - kanelbullar! Jag har varit hos Filippa med Linda och vi storbakade kanelbullar som blev jättegoda! Är jättemätt på all deg och bullar... Men håll med om att degen nästan är godast? Precis innan man stoppar dem i formerna med fyllningen.. mums.
Jag bjuder på en bild från idag på våra fina bullar!


Break

Idag har det varit en härligt dag. Först slutade jag tidigt i skolan och åt en supergod lunch med trevligt sällskap och supergod citronpaj! Sedan var jag och Cecilia och tittade på Breakdance träning med en kompis, han och alla andra var så sjukt bra! Fick nästan lust att breaka lite själv, fast bara nästan ;)

Ikväll blir det idol (som alltid, haha) men det är ett program som man bara inte kan missa!
Har haft en jätterolig dag och hoppas på en minst lika rolig kväll!
Hoppas ni är lika glada som jag idag! 


Orientering

Idag var det orientering som stod på schemat för idrott. Jag och två tjejer till tog på oss att ta några kontroller i, den jag skulle kalla, gigantiska skogen. Vi virrade bort oss redan på första kontrollen men hittade de andra två tillslut. Det var faktiskt härligt att gå en liten promenad på morgonen måste jag säga. Skogen är så fin nu på hösten. 

Idag har jag inte gjort något speciellt, Linda kom över och vi hade mysigt med tända ljus och mycket prat. Härlig kväll! Och på toppen av det har jag fått min mobil! Den är skitsnygg och jag är supernöjd! Lägger nog in en bild så snart jag kan så ni ska få se den förutom de där tråkiga bilderna man hittar på google ;)  

Nu ska jag sova, håller på att somna vid tangenterna nästan.
Ha det bra!

RSS 2.0