Don't ever regret anything that ever made you smile

Det ramlade in lite frågor efter frågestunden och självklart kan jag svara på dem också :)

Jag har en kanske lite konstig fråga, men hur mycket betalade du när du var där?
Eller snarare vad betalade du för och vad betalade din värdfamilj för?
Jag och min familj betalade alla avgifter organisationen krävde, sedan fick vi betala flyg och visumkostnader också. När jag sedan kom till USA fick jag låna en mobil av min värdfamilj som de betalade räkningen för (ca. 10 dollar i månaden för gratis sms och samtal). De lagade ju självklart middag och sånt som jag inte fick betala för, men sedan betalade jag i princip allt själv. Kläder, hygienartiklar, skollunchen.. Det var några saker de bjöd på som mitt skipass och de köpte tvättkorg och sånt till mitt rum, men annars var det jag som fick betala vilket jag tycker är helt rättvist. Det är ju ungefär det jag betalar själv hemma.

Jag ska åka som utbytesstudent till usa nu i sommar :) Jag har en fråga: Skulle du inte kunna skriva ner pledge of allegiance här på bloggen? Haha skulle vilja lära mig den så att jag är förberedd ;)
Vad roligt att du ska åka iväg, lycka till! The Pledge of Allegiance kommer du lära dig uttantill på en vecka eftersom de flesta skolor ställer sig upp med handen på hjärtat och säger den varje morgon, jag kan den fortfarande som rinnande vatten. Men om vill tjuvträna går den så här:

I pledge allegiance to the flag,
of the United States of America,
And to the republic, for which it stands,
One nation, under God, indivisible,
with liberty and justice for all

Kommer du att hålla kontakt med din värdfamilj?
Jag hade en väldigt bra värdfamilj och jag är enormt tacksam över att de öppnade sitt hem för mig och lät mig bo där och bli en del av deras familj under nästan ett år. Vi hade dock saker vi inte var helt överräns om som gjorde saker svårare, men jag hoppas ändå jag kommer hålla kontakten med dem.


Jag, Kaden, Feenagh och Hunter före prom. Miss you every second.

RSS 2.0