Frost

Idag var det lika kallt som igår, om inte kallare. Tog mig till stan och gick ett tag med Cecilia och hennes utbytesstudent från Brasilien som ska bo hos henne ett tag, Pamela, och tittade på kläder. Hittade inget speciellt, men det kanske var lika bra, ska ju spara pengar.

Försökte vända på dynget i morse vilket inte gick så bra. Ställde klockan på 10 och när den ringde snoozade jag den några gånger innan jag slog av den. Jag var precis på att övertala mig själv att släpa mig upp innan jag somnade om. Vaknade då 12... Orkar inte försöka vända på dygnet, det är för jobbigt! Länge leve sovmorgonar. När jag väl vaknat fick jag syn på mitt fönster vilketvar fullt av frost och att solen lyste på det så att det blev väldigt vackert. Lyckades knäppa lite bilder.


Kommentarer
Postat av: linda

åh, vad fint!!

2010-01-07 @ 22:19:52
URL: http://enlindatouch.blogg.se/
Postat av: vikcie

fick den frågan i december. Tryck på december och sök bara efter explorius. För jag skrev väldigt utförligt :) men kortfattat tycker jag att explorius är jättebra men i slutändan handlar det bara om den amerikanska organisationen. vet inget om YFU men vad jag känner är att man betalar alldeles för mycket för vad man får.

2010-01-07 @ 23:31:45
URL: http://vickie.blogg.se/usa
Postat av: Carolina

jag var färdig med alla papper (alltså personligt brev, hälsoundersökning, bilder och sånt) i december 08 och sen fick jag värdfamilj i mars 09. :)

2010-01-08 @ 02:18:51
URL: http://carolinaiusa.wordpress.com
Postat av: Thea

sv: Jag tycker om explorius, dom har hjälpt mig om det har varit något problem. men man har mest kontakt med dom innan man åker och om det är något väldigt stort problm i värdländet som man behöver hjälp med. så det är mera att jag kontaktar min amerikanska organisiation som är väldigt bra, jag har asse. och dom har verklgien funkat bra för mig! min area rep är väldigt bra, och än så länge så har jag inte haft ngt problem med att få hjälp av dom. tycker att med explrius är jättebra att det ingår softlanding campet i NY, sjukt kul var det!! :)

2010-01-08 @ 02:53:25
URL: http://livetsomthea.blogg.se/
Postat av: Elin

Okej, lycka till!



Fina bilder förresten!:)

2010-01-08 @ 17:27:36
URL: http://elinoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0